campagne

Themacampagnes

campagne van 1 januari 2020 t/m 31 december 2020

In onze themacampagnes staat ieder seizoen een ander onderwerp centraal: op onze website, in artikelen, social media, (online) advertising en diverse pr-activiteiten. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) bezoekers over de regio Arnhem. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in een van onze campagnes.

We bieden je verschillende mogelijkheden van € 1.000 tot € 3.500 of een voorstel op maat. Een extra opties is het toevoegen van radio tag-ons op landelijke en regionale zenders.

Kijk voor meer informatie voor de campagnes van Arnhem of Nijmegen en de Veluwe op de websites of de factsheets (hieronder).

Factsheet Arnhem 

Factsheet Nijmegen

Factsheet Veluwe

 

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!