Wie zijn wij?

Groeien met hart voor onze mooie streek! 

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen is gespecialiseerd in destinatiemanagement, -ontwikkeling en -marketing. We werken voor en samen met zo’n 700 Gelderse ondernemingen in het toerisme, 33 gemeentes en met de provincie Gelderland.

Samen zorgen we voor meer bezoekers die duurzaam aansluiten op de ambities van onze regio. Dat betekent dat we ons inzetten voor bezoekers die graag tijd en geld bij ons willen spenderen. Die bezoekers spreiden we bovendien zoveel mogelijk over de regio en de seizoenen. Zodat onze streek voor altijd zo mooi blijft als nu.

Hoe wij werken

Om onze mooie streek duurzaam te ontwikkelen, werken we nauw samen met al onze partners. We doen onderzoek en delen de resultaten. We brengen partners onderling bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van bezoekersprofielen, adviseren over marketing en lanceren gezamenlijke campagnes. Samen staan we sterk.

Onze organisatie: regionale expertise

Om snel te kunnen schakelen, heb je als ondernemer het liefst contact met een expert uit je eigen regio. Daarom zijn we georganiseerd in 2 onderdelen: VisitVeluwe en Visit Arnhem Nijmegen. Wil je advies of sparren over de ontwikkeling van je regio? Neem dan contact op met jouw regionale experts: VisitVeluwe of Visit Arnhem Nijmegen.

Ons informatiepunt voor toeristen: de VVV

Naast destinatie-expert zijn we ook aanspreekpunt voor toeristen. Dat doen we online en offline, via de VVV-vestigingen en -agentschappen. In de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn wij namelijk VVV-licentiehouder. Online vinden toeristen ons – en jouw onderneming! – op visitveluwe.nlvisitarnhem.com en visitnijmegen.com.

Voor zakelijke bezoekers en evenementen: het CBG

Een vergadering, congres of seminar in onze streek inspireert. Net buiten de gebaande paden, maar niet té ver. Ons Convention Bureau Gelderland (CBG) is er voor die zakelijke markt. De experts van het Convention Bureau zijn gespecialiseerd in zakelijke destinatiemarketing. Ze helpen je graag verder.

Onze inzet voor internationaal toerisme: Travel Trade

Van over de hele wereld komen steeds meer toeristen naar ons toe. Onze Travel Trade-experts richten zich op reisorganisatoren, vooral in Duitsland en Vlaanderen. Dat doen ze bijvoorbeeld door arrangementen te ontwikkelen. Wil je profiteren van deze expertise en activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn