Als regionaal bureau voor toerisme zijn wij de matchmaker tussen het toeristische aanbod en de vraag van de bezoekers in onze bestemmingen Veluwe, de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen. Dat gaat niet alleen over promotie, maar ook over het creëren van aanbod dat aansluit op de behoefte van de bezoeker. En vooral over het creëren van een duurzame balans tussen bezoekers, bewoners en natuur. De toeristisch-recreatieve sector is een belangrijke sector in Gelderland. Toerisme levert werkgelegenheid op en creëert een breder draagvlak voor voorzieningen. Maar het vergt ook een andere denkwijze over hoe om te gaan met gevolgen van toerisme voor inwoners en de natuur.

Wil je onze activiteiten teruglezen? Dat kan in onze jaarverslagen:

Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2020

Organisatiestructuur

De Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen Veluwe is enig aandeelhouder van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen BV. De Stichting vraagt – via Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen haar werkmaatschappijen VisitVeluwe en Visit Arnhem Nijmegen – om de activiteiten uit te voeren voor de ontvangen bijdragen van de gemeenten van de Veluwe, regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen.

Financiering

Ons werk wordt deels gefinancierd door bijdragen van een groot aantal gemeenten uit de Veluwe, de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen. Daarnaast investeren toeristische ondernemers in onze activiteiten door afname van onze kennis- en marketingprogramma’s. Voor interessante en relevante projecten en activiteiten voor de regio’s, halen wij bovendien projectgelden op bij diverse partijen.

Onze financiering vind je terug in de jaarrekeningen van Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen Veluwe  en Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen B.V. (geconsolideerd Visit Arnhem Nijmegen B.V. en VisitVeluwe B.V.).

Jaarrekening

Jaarrekening 2023 TVAN BV geconsolideerd

Jaarrekening 2023 St RBT ANV 2023

Jaarrekening 2022 TVAN BV geconsolideerd

Jaarrekening St RBT ANV 2022

Jaarrekening 2021 TVAN BV geconsolideerd

Jaarrekening St RBT ANV 2021

Jaarrekening 2020 TVAN BV geconsolideerd

Jaarrekening St RBT ANV 2020

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn