Over ons

Groeien met hart voor onze mooie streek! 

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen is gespecialiseerd in destinatiemanagement, -ontwikkeling en -marketing. Wij leiden als regionaal bureau voor toerisme de groeiende stroom aan toeristen in onze regio’s in goede banen. Daarvoor matchen we de vraag van de jaarlijks ruim 4 miljoen bezoekers in Gelderland met het aanbod van zo’n 700 toeristische ondernemers in toerisme. We analyseren bezoekersdata, delen trends, organiseren marketingacties en adviseren zowel ondernemers als regionale overheden. Leefbaarheid, duurzaamheid en economische groei laten we daarbij hand in hand gaan.

Hoe wij werken

Om onze mooie streek duurzaam te ontwikkelen, werken we nauw samen met al onze partners. We doen onderzoek en delen de resultaten. We brengen partners onderling bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van bezoekersprofielen, adviseren over marketing en lanceren gezamenlijke campagnes. Samen staan we sterk.

Onze organisatie: regionale expertise

Om snel te kunnen schakelen, heb je als ondernemer het liefst contact met een expert uit je eigen regio. Daarom zijn we georganiseerd in 2 onderdelen: VisitVeluwe en Visit Arnhem Nijmegen. Wil je advies of sparren over de ontwikkeling van je regio? Neem dan contact op met jouw regionale experts: VisitVeluwe of Visit Arnhem Nijmegen.

Ons informatiepunt voor toeristen: de Citystores en TIP’s

Naast destinatie-expert zijn we ook aanspreekpunt voor toeristen. Dat doen we online en offline, via de Citystores en Tourist Information Points. In de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn wij namelijk VVV-licentiehouder. Naast verschillende Tourist Information Points in de regio vind je in Arnhem onze Citystore Arnhem en in Nijmegen onze Citystore Nijmegen. Online vinden toeristen ons – en jouw onderneming! – op visitveluwe.nl, visitarnhem.com en visitnijmegen.com.

Voor zakelijke bezoekers en evenementen: Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen

Onze regio is aantrekkelijk voor zakelijke bezoekers en evenementen. Hier kom je echt los uit de hectiek en vind je inspiratie in mooie steden en overweldigende natuur. Wij helpen bij de ontwikkeling van onze regio als dé zakelijke bestemming en vergroten onze bekendheid. Dit doen we richting meeting- en eventplanners uit naam van Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen.

Onze inzet voor internationaal toerisme: Travel Trade

Van over de hele wereld komen steeds meer toeristen naar ons toe. Onze Travel Trade-experts richten zich op reisorganisatoren, vooral in Duitsland en Vlaanderen. Dat doen ze bijvoorbeeld door arrangementen te ontwikkelen. Wil je profiteren van deze expertise en activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn