Werken bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Vacatures

We hebben op dit moment geen vacature open.

Staat er geen passende functie voor jou tussen? Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen voor een open sollicitatie.

Voorop in destinatiemarketing

Een veelzijdige en bruisende werkplek

Wanneer je (verder) aan de slag wilt in het toerisme, zijn wij een schatkamer voor je. Bij ons mag je de mooie regio’s Veluwe, Arnhem Nijmegen helpen promoten én ontwikkelen als toeristische bestemming. En die bestemmingen zijn net zo veelzijdig als ons werk.

Werken voor Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen betekent werken bij de grootste destinatie managementorganisatie (DMO) van Nederland. Wij zijn verantwoordelijk voor positionering en promotie van het sterkte streekmerk van Nederland: de Veluwe en werken hierin nauw samen met onze Veluwse partners. En ook in regio Arnhem en Rijk van Nijmegen – twee bruisende steden in een prachtige, groene en gevarieerde omgeving – zijn we een vertrouwd gezicht voor ondernemers, maar ook aanspreekpunt voor inwoners en bezoekers in onze eigentijdse Citystores en bij Toeristische informatiepunten.

Samen werken we met en voor zo’n 600 ondernemers, 32 gemeentes en de provincie. Dit zijn onze partners. Samen zetten we ons in voor de (aantrekkings)kracht van onze bestemmingen en voor een duurzame balans tussen bezoekers, inwoners en de natuur. Iets voor jou?

Waarom Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen?

Simpel: je krijgt de gezelligste collega’s uit de regio! Maar dat is nog lang niet alles. Kom je bij ons in dienst dan profiteer je van een marktconform salaris en lekker veel vrije dagen door ATV te sparen (bij je fulltime werkweek). Werk je op kantoor in Elst dan blijf je lekker fit tijdens je werk door te snoepen van het voorraadje vers fruit in de keuken, korte beweegmomentjes, gezellige lunchwandelingen en fijne zit-stabureaus.  Ook is je flexibele werkplek op kantoor prima te combineren met werken vanuit huis. Werk je in onze toffe citystores, dan geniet je elke dag van de bruisende stad, een inspirerende werkomgeving en het contact met bezoekers in de store. Als kers op de taart krijg je een ambassadeurspas waarmee jij gratis toegang krijgt tot alle aangesloten hotspots in de regio!

Onze samenwerkingen

Bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen zijn we trots op onze nauwe samenwerking met prominente iconen uit de regio, 33 gemeentes, 600 Gelderse ondernemingen en de provincie Gelderland. Samen werken we aan het versterken van onze gemeenschap.

Het team

We vormen een jong en divers team, bestaande uit getalenteerde individuen met verschillende ervaringen en specialisaties.

Bij ons draait het niet alleen om hard werken; we hechten ook veel waarde aan plezier en teambuilding. Op vrijdag vieren we onze ‘AirFryday’, waarbij we tijd vrijmaken om te lunchen met elkaar.

Daarnaast hebben we elke dag een sportmomentje om fit te blijven. Wat dacht je van 2 minuten de wall sit.

Bovendien organiseren we regelmatig leuke uitjes en teamactiviteiten. Of het nu gaat om een gezamenlijke lunch, een teambuildingdag of een avontuurlijke excursie, wij zijn van alle markten thuis.

Ons team is meer dan alleen collega’s; we zijn een hechte groep die samenwerkt, plezier maakt en elkaar ondersteunt. We zijn ervan overtuigd dat een positieve en stimulerende werkomgeving bijdraagt aan onze individuele groei en ons gezamenlijke succes.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn