Werken bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Voorop in destinatiemarketing
Wanneer je verder wilt in het toerisme, zijn wij een schatkamer voor je. Bij ons mag je de mooiste streek van Nederland helpen promoten én ontwikkelen als toeristische bestemming. En die bestemming is net zo veelzijdig als ons werk. Je vindt hier waterrijke uiterwaarden en imposante bossen, hippe conceptstores en romantische kastelen, knusse festivals en ware foodspektakels.

Werk in de frontlinie van destinatiemarketing en -ontwikkeling
Werken voor Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen betekent werken in de frontlinie van de destinatiemarketing en -ontwikkeling. Zo voeren wij één van de allersterkste destinatiemerken van Nederland: de Veluwe. In de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn we als VVV-licentiehouder een bekend gezicht voor ondernemers en toeristen. Samen werken we met en voor zo’n 600 ondernemers, 35 gemeentes en de provincie. Dit zijn onze partners. Samen met hen – van pittoreske b&b of landwinkel tot musea en grote vakantieparken – versterken we de aantrekkingskracht van onze streek.

Jouw eigen ontwikkeling
Bij ons krijg je dus volop de gelegenheid jezelf te ontwikkelen. Je 45 toekomstige collega’s zijn harde werkers. Wel altijd in een vriendelijke en gemoedelijke sfeer, waarin samenwerking en vakmanschap (m/v) voorop staat. Uiteraard kun je altijd contact opnemen voor een open sollicitatie.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Blijf op de hoogte van nieuws, artikelen en vacatures

Volg ons via LinkedIn