Nieuws

Themacampagnes vol inspiratie; we hebben ruim 4,1 miljoen mensen bereikt

In 2023 zetten we met de themacampagnes in op jaarronde werving van nieuwe bezoek en gastheerschap (inwoners en bezoekers die er al zijn) op de Veluwe. De campagnes waren jaarrond zichtbaar maar we kozen voor elke doelgroep een andere focusperiode om de campagne een boost te geven. Het hele jaar zetten we het thema centraal op onze website, in artikelen, in het webazines, social media en pr-activiteiten. En in de focusperiode zochten we landelijk of regionaal de aandacht op met (online) advertising en inspireerde en informeerde we (potentiële) bezoekers en inwoners over de Veluwe. Daarmee hebben we ruim 4,1 miljoen mensen bereikt!

Bij het werven van nieuwe bezoekers naar de Veluwe, richtten wij ons op de Harmoniezoeker, Verbindingszoeker en Stijlzoeker. En geografisch op bezoekers uit Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel en Noord-Brabant. Nieuw in 2023 was de campagne ‘inspiratie in de regio’ waar we ons richtten op bezoekers van buiten de regio’s die op de Veluwe waren of verbleven en inwoners die op de Veluwe wonen.

Lees hieronder de uitgebreide rapportages van alle campagnes.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!

Gerelateerde berichten

 • Lancering Veluwse Hanzestories – Een tijdreis op de fiets en te voet
  Nieuws

  Lancering Veluwse Hanzestories – Een tijdreis op de fiets en te voet

 • Nieuwe drukwerken in 2024
  Nieuws

  Nieuwe drukwerken in 2024

 • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
  Nieuws

  Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’