Doe mee

Doe mee

Samen staan we sterk(er)!

Wat jij en ik eigenlijk allang wisten, werd bevestigd door Hendrik Beerda in zijn Strekenonderzoek: de Veluwe is het sterkste streekmerk van Nederland! Een prachtige (en terechte!) beloning voor een geweldig, mooi gebied, met een grote verscheidenheid aan natuur, attracties, horeca, cultuur, erfgoed en verblijfsrecreatie. Elke dag werken we allemaal aan de beste Veluwebeleving voor de binnen- en de buitenlandse bezoeker, zodat de Veluwe niet alleen op 1 staat, maar ook op 1 blijft staan.

Samen lukt ons dat. Want samen staan we als regio sterker om een (inter)nationaal publiek te bereiken. Samen zetten we ons in voor bezoekers die langer blijven, meer uitgeven en terugkomen.

Om je op weg te helpen steken we bijvoorbeeld veel tijd in onderzoek en kennisontwikkeling over marketing en toerisme. Daarnaast bieden we je toegang tot een breed netwerk aan partners en zorgen we voor collectieve marketingactiviteiten. Nationaal en internationaal promoten we onze regio’s én onze partners. Waaronder jouw bedrijf.

Wij kijken weer uit naar een jaar van bijzondere samenwerkingen en partnerschappen. In deze folder lees je wat de mogelijkheden zijn. Draag jij ook (weer) bij?

Download hier het partnerprogramma

Wil je meer weten over ons werk en wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze contactpagina.

Volg ons

Via LinkedIn