Over ons

Samen ontwikkelen we onze streek

We delen met jou de liefde voor de Veluwe. In dit unieke natuurgebied, on-Nederlands groot, gaat het spotten van wild gemoedelijk samen met het stadsleven aan de rand van de Veluwe. Inclusief de kunst, de mooie oude straatjes en de gezelligheid.

Blik op de toekomst

VisitVeluwe is de organisatie die de Veluwe op de nationale en internationale kaart zet als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, dagjes uit, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Dat doen we in hechte samenwerking met ondernemers, de provincie en met Veluwse gemeenten. Samen investeren we in destinatieontwikkeling. We onderzoeken en analyseren bezoekersdata en -profielen, waarmee we jou en onze andere partners adviseren over de verdere ontwikkeling van onze streek.

Aantrekkingskracht versterken

Aan onze expertise heb je veel. Want door die analyses, onderzoeken en de intensieve samenwerking met onze partners, kennen we de aantrekkingskracht van onze streek als geen ander. Die expertise delen we bovendien met je. Zodat we samen precies die bezoekers trekken met hart voor onze streek. Bezoekers die langer blijven, meer spenderen en graag weer terugkomen.

Voor zakelijke bezoekers en evenementen: Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen

Onze regio is aantrekkelijk voor zakelijke bezoekers en evenementen. Hier kom je echt los uit de hectiek en vind je inspiratie in mooie steden en overweldigende natuur. Wij helpen bij de ontwikkeling van onze regio als dé zakelijke bestemming en vergroten onze bekendheid. Dit doen we richting meeting- en eventplanners uit naam van Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen.

Onze inzet voor internationaal toerisme: Travel Trade

Van over de hele wereld komen steeds meer toeristen naar ons toe. Onze Travel Trade-experts richten zich op reisorganisatoren, vooral in Duitsland en Vlaanderen. Dat doen ze bijvoorbeeld door arrangementen te ontwikkelen. Wil je profiteren van deze expertise en activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Onderdeel van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Samen met Visit Arnhem en Nijmegen zijn we onderdeel van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Onze gebieden grenzen aan elkaar, waardoor we onderling al veel bezoekers delen. Daarnaast delen we ook expertise op het vlak van destinatiemarketing en -ontwikkeling. Gericht op toeristen, de zakelijke markt en internationale reisorganisatoren. Op de website van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen zie je een overzicht van onze gespecialiseerde teams.

Wie wij zijn in een notendop? Bekijk de video:

Doe met ons mee

Benieuwd naar je mogelijkheden en de partnerpakketten die we bieden? Neem contact met ons op voor advies of meer informatie. Of download info over de partnerpakketten.

Slimme stap in je carrière

We zijn experts in destinatiemarketing en -ontwikkeling. Wanneer jij een mooie carrière zoekt in het toerisme, dan pas jij wellicht goed in ons team. Lees meer over werken bij ons.