Nieuws

Meld je aan op ons partnerportaal!

Wil je interessante kennisartikelen, kerncijfers, onderzoeken en persoonlijk advies ontvangen? Zodat je nog beter weet wat er in de toeristische sector gebeurt en hoe je hier met jouw bedrijf op in kunt spelen? Meld je dan vandaag nog aan op ons gloednieuwe partnerportaal.

Ons online partnerportaal is niet alleen een online omgeving waarin wij onze partners (die een partnerpakket afnemen) op de hoogte houden van de nieuwste en belangrijkste ontwikkelingen. Het is ook een omgeving waarin je via een persoonlijke inbox op snelle wijze met ons in contact kunt komen. Zo kunnen we snel schakelen rondom themacampagnes waarbij we regelmatig jouw input, zoals beelden of teksten, nodig hebben. Een groot voordeel van het partnerportaal is dat je deze content gemakkelijk via je persoonlijke inbox kunt uploaden. Andersom delen wij met één druk op de knop drukproeven, artikelen en andere uitingen. Kortom, geen eindeloos e-mailverkeer meer, verkorte lijnen én een plek waar we alles direct kunnen terugvinden.

Nog even in het kort wat je krijgt:

 • Toegang tot kennisartikelen waar je echt iets aan hebt.
 • Toegang tot onze exclusieve onderzoeken.
 • Een downloadlink tot onze promotiepakketten met logo’s en sfeervol beeldmateriaal.
 • Toegang tot onze online trainingen om je kennis over de regio, marketing en relevante thema’s bij te spijkeren.
 • Een persoonlijke inbox voor snelle en efficiënte 1-op-1 communicatie.
 • Een simpele upload van content voor themacampagnes.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!
Als je een partnerpakket afneemt bij Visit Arnhem Nijmegen of VisitVeluwe ontvang je in week 2 een e-mail met daarin de instructies om je aan te melden voor het portaal. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan even of hij niet per ongeluk bij de spam terecht is gekomen. Zie je daar ook niets, neem dan even contact op met je accountmanager.

Ben je nog geen partner? Stel hier je partnerpakket voor 2020 samen voor Visit Arnhem Nijmegen of VisitVeluwe.

Bekijk het partnerportaal

Rosa Dieperink

Content marketeer

Ik zie het als een creatieve uitdaging om samen onze prachtige regio’s op de kaart te zetten en door te blijven groeien naar een (online) community waar bezoekers hun inspiratie vandaan halen. Planmatig werken, verbindingen maken en continu in ontwikkeling blijven is waar ik energie van krijg. Ik laat me graag inspireren door verhalen van anderen. Heb jij een bijzonder verhaal te vertellen? Deel het met me!

Gerelateerde berichten

 • CITYSTORE RIJK VAN NIJMEGEN OPENT DEUREN OP GROTE MARKT
  Persbericht

  CITYSTORE RIJK VAN NIJMEGEN OPENT DEUREN OP GROTE MARKT

 • Afsluiting project grensoverschrijdende samenwerking hanzesteden
  Nieuws

  Afsluiting project grensoverschrijdende samenwerking hanzesteden

 • 2,2 miljoen toeristen op de veluwe in 2022
  Feiten & Cijfers

  2,2 miljoen toeristen op de veluwe in 2022