Doe mee

Samen staan we sterk(er)!

Toerisme is belangrijk voor de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen: niet alleen zorgde het voor ruim 1,6 miljard euro aan directe bestedingen in 2018, maar er werken ook meer dan 26.000 mensen in deze sector.

De verwachting is dat het toerisme in Nederland de komende jaren zal blijven groeien, met name het bezoek uit het buitenland. Om ervoor te zorgen dat onze regio’s daar ook van gaan profiteren, zullen we samen hard moeten blijven werken aan het imago van en de beleving in onze regio’s. Presentatie van de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen als aantrekkelijke bestemmingen en jouw bedrijf als wezenlijk onderdeel daarvan, is daarom van groot belang: zo zorgen we er samen voor dat zowel de regio’s als jouw onderneming zichtbaar en vindbaar zijn.

We hebben de afgelopen tijd geïnvesteerd in het slimmer maken van onze marketing door kennis te verzamelen over de (mogelijke) bezoeker aan onze regio’s en trends in bezoekgedrag. Die kennis heeft ook voor (de marketing van) jouw bedrijf veel toegevoegde waarde. Wij hebben daarom ons partnerprogramma vernieuwd met activiteiten die jou als ondernemer nog beter kunnen helpen bij het bereiken van je (nieuwe) bezoekers.

Doe je mee?

Enthousiast geworden van het partnerprogramma? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem je liever direct contact op met één van onze specialisten? Bekijk dan onze contactpagina.