Doe mee

Doe mee

Samen staan we sterk(er)!

Wij hebben iets gemeen: de liefde voor onze bijzonder mooie omgeving. Het liefst zouden we de héle wereld laten zien hoe mooi de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen is. En die hele wereld laten genieten van onze producten en diensten.

Samen lukt ons dat. Want samen staan we als regio sterker om een (inter)nationaal publiek te bereiken. Samen zetten we ons in voor bezoekers die langer blijven, meer uitgeven en terugkomen.
Om je op weg te helpen steken we bijvoorbeeld veel tijd in onderzoek en kennisontwikkeling over marketing en toerisme. Daarnaast bieden we je toegang tot een breed netwerk aan partners en zorgen we voor collectieve marketingactiviteiten. Nationaal en internationaal promoten we onze regio’s én onze partners. Waaronder jouw bedrijf.

Wij kijken weer uit naar een jaar van bijzondere samenwerkingen en partnerschappen. Partner worden kan al vanaf € 199,-. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. In ons partnerprogramma 2019 lees je wat de mogelijkheden zijn. Draag jij ook (weer) bij?

Download hier het partnerprogramma 2019

Wil je meer weten over ons werk en wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze contactpagina.

Volg ons

Via LinkedIn