Nieuws

Jaarverslag 2021

Elk jaar publiceren wij ons jaarverslag. Dit jaarverslag bevat de jaarrekening 2021 van Stichting RBT Arnhem Nijmegen Veluwe en van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen B.V.

2022 is alweer flink onderweg, maar vorige maand blikte we nog eenmaal terug op 2021 in ons jaarverslag. Een samenvatting van mooie campagnes, interessante data en inzichten en vele activiteiten, in een jaar met uitersten. Wil je ook nog even terugblikken? Dat kan, klik op de button hieronder.

Bekijk het jaarverslag 2021

Herre Dijkema

Directeur

Lang is toerisme bekeken vanuit de bijdrage die het levert aan de (regionale) economie. Gelukkig ziet men inmiddels dat toerisme ook bijdraagt aan werkgelegenheid, leefbaarheid, mobiliteit en duurzaamheid: bezoekers kunnen ervoor zorgen dat een winkel openblijft in het dorp of er werkgelegenheid is in de regio. Toerisme is dus een belangrijk middel om regionale doelen te bereiken en dat lukt alleen als bedrijven, overheden en wij samenwerken aan een sterk imago van de regio’s en een match maken tussen de vraag van de bezoekers en het toeristisch aanbod. Ik verbind daarbij het belang van partijen aan regionale doelen, ondersteun en adviseer partners met de kennis die wij bezitten.

Gerelateerde berichten

  • PERSBERICHT: Gelderland deze zomer weer populair bij binnen- en buitenlandse toerist

    PERSBERICHT: Gelderland deze zomer weer populair bij binnen- en buitenlandse toerist

  • Zomerprognose 2024 voor Veluwe, Regio Arnhem en Rijk van Nijmegen

    Zomerprognose 2024 voor Veluwe, Regio Arnhem en Rijk van Nijmegen

  • BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT

    BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT