Over ons

Samen ontwikkelen we onze streek

We delen met jou de liefde voor onze prachtige streek. Voor onze steden aan de Rijn en de Waal. Voor de overweldigende rijkdom aan groen in de omgeving: van de Liemers tot de Ooijpolder. Voor ons aangename leeftempo en de combinatie van hippe conceptstores, een rijke geschiedenis en bijzondere festivals.

Dé toeristische bestemming

Al het moois in onze streek delen we ook graag met onze bezoekers. Bezoekers met hart voor onze streek, die graag langer blijven en meer spenderen. Daar zetten wij ons volop voor in. Samen met jou, met andere ondernemers, gemeentes en de provincie zorgen we voor de ontwikkeling van onze streek als toeristische bestemming.

Duurzame ontwikkeling welteverstaan, zodat we de juiste bezoekers trekken, die graag tijd en geld bij ons spenderen. We zorgen voor spreiding, zowel over de regio als in de seizoenen. En we denken mee over mogelijke nieuwe hotspots en attracties. Zodat het evenwicht én de aantrekkingskracht van onze prachtige streek intact blijft. Daar profiteert iedereen van mee.

Onderzoek en promotie

Aan onze expertise heb je veel. Want door ons onderzoek en de intensieve samenwerking met onze partners, kennen we de aantrekkingskracht van onze streek als geen ander. Die expertise delen we graag met je. En we zetten opvallende campagnes op, inclusief promotiemateriaal en aanwezigheid op beurzen. Daar kan jij ook aan mee doen. Zo groot of klein als je wil: van opname in een fietsroutegids tot een paginagroot redactioneel artikel in ons toeristisch magazine.

Ons informatiepunt voor toeristen: de Citystores en TIP’s

Naast destinatie-expert zijn we ook aanspreekpunt voor toeristen. Dat doen we online en offline, via de Citystores en Tourist Information Points. In de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn wij namelijk VVV-licentiehouder. Naast verschillende Tourist Information Points in de regio vind je in Arnhem onze Citystore Arnhem en in Nijmegen onze Citystore Nijmegen. Online vinden toeristen ons – en jouw onderneming! – op visitarnhem.com en visitnijmegen.com.

Voor zakelijke bezoekers en evenementen: Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen

Onze regio is aantrekkelijk voor zakelijke bezoekers en evenementen. Hier kom je echt los uit de hectiek en vind je inspiratie in mooie steden en overweldigende natuur. Wij helpen bij de ontwikkeling van onze regio als dé zakelijke bestemming en vergroten onze bekendheid. Dit doen we richting meeting- en eventplanners uit naam van Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen.

Onze inzet voor internationaal toerisme: Travel Trade

Van over de hele wereld komen steeds meer toeristen naar ons toe. Onze Travel Trade-experts richten zich op reisorganisatoren, vooral in Duitsland en Vlaanderen. Dat doen ze bijvoorbeeld door arrangementen te ontwikkelen. Wil je profiteren van deze expertise en activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Onderdeel van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Samen met de Veluwe zijn we onderdeel van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Onze gebieden grenzen aan elkaar, waardoor we onderling al veel bezoekers delen. Daarnaast delen we ook expertise op het vlak van destinatiemarketing en -ontwikkeling. Gericht op toeristen, de zakelijke markt en internationale reisorganisatoren. Op de website van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen zie je een overzicht van onze onderdelen.

Wie wij zijn in een notendop? Bekijk de video:

Doe met ons mee

Benieuwd naar je mogelijkheden en de partnerpakketten die we bieden? Neem contact met ons op voor advies of meer informatie. Of download de info over de partnerpakketten.

Slimme stap in je carrière

We zijn experts in destinatiemarketing en -ontwikkeling. Wanneer jij een mooie carrière zoekt in het toerisme, dan pas jij wellicht goed in ons team. Lees meer over werken bij ons.