Online trainingen

Word regioambassadeur!

In jouw werk ontvang je gasten of kom je in contact met bezoekers aan onze regio. Al deze mensen willen we het gevoel meegeven dat zij welkom zijn en dat we er samen alles aan doen om hen een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Daar ben jij de spil in! Help ons al het moois van de regio onder de aandacht van de gasten en bezoekers te brengen. Daarmee maak je hun bezoek onvergetelijk.

Menigeen kent het wel: gasten aan de receptie die tips vragen voor een uitstapje in de regio. Vragen over welke attracties en welke musea er zijn en waar je ze kunt vinden. Maar ook vragen over welke evenementen er worden gehouden en hoe je er (met openbaar vervoer) kunt komen. Het snel beantwoorden van al deze toeristische vragen is niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben wij een online kenniscentrum ingericht, waar korte cursussen worden aangeboden. De trainingen zijn speciaal bedoeld voor die medewerkers die in direct contact staan met de toerist. Door deelname aan zo’n cursus vergroot je snel je toeristische kennis van de regio. Deelname is gratis!

Hoe kun je deelnemen?
Ga naar regioambassadeur.nl, meld je aan als (nieuwe) cursist en je kunt direct meedoen. Na afronding van iedere training krijg je telkens een deelnamecertificaat. Er zijn niet alleen cursussen van de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen  maar ook van de Veluwe. Het aantal trainingen wordt steeds verder uitgebreid, ook met marketingtrainingen. Doe mee en dankzij je vaardigheid ben je snel een ware ARA, Actieve Regio Ambassadeur. Je kunt de trainingen zowel op pc als tablet of smartphone maken.

Welke trainingen zijn er?
Alle trainingen zijn verdeeld over 4 categorieën: regiotrainingen, producttrainingen, thematrainingen en marketingtrainingen.
Onder de regiotrainingen vind je o.a. trainingen over de basiskennis, vervoer en overnachten van diverse regio’s. Voor De Hoge Veluwe & Kröller-Müller Museum, Erkend Veluws Streekproduct en Het Nederlands Openluchtmuseum zijn speciale producttrainingen beschikbaar. Binnen de thematrainingen bieden we bijvoorbeeld een training over De Vierdaagse, Operation Market Garden en Wild op de Veluwe aan. De marketingtrainingen zijn bedoeld voor meer informatie over goede gastheerschap voor Belgische en Duitse bezoekers.

Projectmanagement
De opzet van de trainingen geschiedt in eigen beheer bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Voor de presentatie en de externe expertise wordt gebruik gemaakt van het online trainingsplatform van The E-training Company. Projectmanagement is in handen van Erwin Akkerman, e.akkerman@toerismevan.nl.

Erwin Akkerman

Projectmanager

In mijn functie als projectmanager zoek ik steeds weer nieuwe kansen om de regio sterker op de kaart te zetten. Ik luister graag naar de wensen en behoeften van ondernemers en overheden. En bouw graag met elkaar aan mooie, nieuwe producten. Heldere doelen, zakelijke werkafspraken en gedegen planningen zijn voor mij basisvoorwaarden voor de uitvoering van mijn werk.

Volg ons

Via LinkedIn