Drukwerk bestellen

Om onze prachtige regio’s zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen maken wij ieder jaar verschillende brochures, fiets- en wandelroutes, plattegronden, kaarten, folders en andere drukwerken.

Extra exemplaren van de magazines kun je tegen betaling bijbestellen voor 1 april en voor 1 juni. De bedragen zijn afhankelijk van het aantal exemplaren dat wordt bijbesteld.

 

 

 

 

Vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op.

Overige producten
Voor de ondersteuning van onze activiteiten maken we diverse brochures, fiets- en wandelroutes, plattegronden, kaarten, folders en andere producten. Zowel van de gehele regio Arnhem en Rijk van Nijmegen als van de verschillende deelregio’s of thematische activiteiten die we uitvoeren. Deze producten kan je (met korting*) inkopen ter verspreiding onder je gasten. Zo zorgen wij gezamenlijk met jou voor een optimale informatievoorziening over de toeristische mogelijkheden van onze regio.

Hieronder kan je het VVV bestelformulier downloaden. Je vermeldt hierop eenvoudig welke producten je wilt ontvangen en je gegevens. Nadat je het bestand hebt gedownload en ingevuld, sla je het bestand op en e-mail je het VVV bestelformulier aan info@toerismevan.nl.

*) inkoopkorting geldt uitsluitend voor marketingparticipanten en wederverkopers

Download het VVV bestelformulier

Drukwerk bestellen

  • Per drukwerk invullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze partnerupdate.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons

Via LinkedIn