Nieuws

Update kerncijfers Arnhem Nijmegen

In de kerncijfers worden de belangrijkste cijfers over toerisme en recreatie in de regio Arnhem Nijmegen verzameld. Hoeveel bezoekers komen er, wie zijn die bezoekers, hoeveel geven ze uit, hoe ziet het aanbod eruit, wat vinden bewoners van toerisme, welke invloed heeft toerisme op de natuur, etc? Allemaal vragen die hierin beantwoord worden.

En deze week hebben de cijfers weer een update gekregen. Ook de techniek is onder handen genomen en de opzet is iets aangepast. Zodra er nieuwe cijfers beschikbaar zijn worden deze gedurende het jaar toegevoegd. Je vindt de kerncijfers hier.

Omar van Beek

Business Intelligence Marketeer

Al jaren werk ik in de toerisme & recreatie industrie en de vraag naar data-gedreven inzichten neemt jaarlijks toe. Inzichten die leiden tot betere bedrijfsbeslissingen die ervoor zorgen dat de juiste gast op het juiste moment bereikt wordt. De benodigde data om tot deze inzichten te komen is ook beschikbaar. Het moet echter nog wel op een gebruiksvriendelijke en leesbare manier samengebracht en gepresenteerd worden. Dit is waar ik me dagelijks mee bezig houd.

Gerelateerde berichten

 • Zakelijke campagne 1,2 miljoen bereik
  Nieuws

  Zakelijke campagne 1,2 miljoen bereik

 • Nieuwe drukwerken in 2024
  Nieuws

  Nieuwe drukwerken in 2024

 • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
  Nieuws

  Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’