campagne

Zakelijke markt (MICE)

Campagne van 1 februari 2023 t/m 31 maart 2023

Na het succes van vorig jaar gaan we ook in 2023 een themacampagne voor de zakelijk markt inzetten voor de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen. In de themacampagne geven we een podium aan jouw organisatie: op onze website, in artikelen, social media en (online) advertising. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk en regionaal zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) boekers over de regio’s.

Doelgroep
We richten ons primair op het MKB (managementteam en directiesecretaresses) in alle aangrenzende provincies inclusief Gelderland plus Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast richten we ons in deze campagne op eventplanners.

Periode
Om genoeg ruimte te creëren tussen de oriëntatiefase en de beslissingsfase van de boeker, voeren we in februari/maart 2023 campagne om te inspireren voor de boekingen in het najaar van 2023.

Kernboodschap
Een meeting in de regio Arnhem of het Rijk van Nijmegen bied je gegarandeerd genoeg ruimte voor creativiteit, health, hightech en energy. Want ruimte; dat vind je hier genoeg. Kies je voor een locatie in het bruisende centrum of liever in alle rust met uitzicht op de mooiste vergezichten? En mogelijkheden te over als je besluit om wat langer in de omgeving te blijven. Kies de perfecte locatie voor jouw vergadering, training of congres op conventionbureau.nl.

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!