Nieuws

Deze webinars wil je niet missen

In deze tijden waarin samenkomen even niet mogelijk is, blijven we graag online met onze partners in contact. Samen bundelen we onze krachten en zetten we ons in voor de sector. We hebben verschillende webinars georganiseerd om onze kennis en de ontwikkelingen te delen met partners, overheden en stakeholders. Op deze pagina vind je een overzicht van onze webinars.

Terugkijken:

  • Zo maak je jouw locatie klaar voor zakelijke bijeenkomsten
    Dit is de tijd om verbinding te zoeken en samen na te denken over de invulling van bijeenkomsten na de (eerste fases van de) crisis. Voor het organiseren van evenementen na 1 juni vormen kabinetsmaatregelen en verschillende verordeningen belangrijke uitgangspunten. In dit webinar inspireren wij je over het vormgeven van bijeenkomsten op jouw locatie in de nieuwe situatie. Dagvoorzitter Erik Peekel is in gesprek gegaan met Thijs Peters van Postillion Hotels en Dirk Prijs van Eventmanagers.nl over praktische tips, kennis en inspiratie. Dineke Philipse van CLC-VECTA was ook aanwezig om vragen te beantwoorden over de richtlijnen vanuit de overheid. Kijk het webinar terug.
  • Scenario’s toeristische sector in en na coronacrisis
    Wij hebben met verschillende experts de afgelopen periode gewerkt aan een viertal mogelijke scenario’s van afschaling van de maatregelen, de waarschijnlijke reactie van consumenten daar op en de wijze waarop je als ondernemer of gemeente daarmee om zou kunnen gaan. Deze scenario’s hebben Herre Dijkema en Rick van Zadelhoff op 28 april tijdens een webinar toegelicht. Daarnaast gingen zij in op onze verwachtingen over de economische impact, het vrijetijdsgedrag aan de hand van leefstijlen, binnenlandse en buitenlandse vakanties en de impact van de 1,5-metereconomie. Kijk het webinar terug.
  • Zo blijf je zichtbaar tijdens de coronacrisis
    Wat communiceer je op social media als je organisatie stil komt te liggen of als er iets verandert in je service? Hoe blijf je top-of-mind en relevant voor je doelgroep? Veel organisaties zoeken een manier om hun merkcommunicatie op orde te krijgen in deze bizarre tijd. Onze community marketeer Meike Maas gaf een webinar over de inzet van social media tijdens (en na) de coronacrisis. Kijk het webinar terug.

Gerelateerde berichten

  • Toeristisch aanbod in kaart
    Onderzoek

    Toeristisch aanbod in kaart

  • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
    Nieuws

    Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’

  • Drukte weten? Drukte meten!
    Nieuws

    Drukte weten? Drukte meten!