Veluwe Academy

Werving traineeship Veluwe Academy begonnen

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen, Toeristisch Platform Apeldoorn en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel en Thermen Bussloo.

Mbo-professionals met hun diploma op zak kunnen hier hun loopbaan in de gastvrijheidssector starten met een traineeship van twee keer een half jaar. De eerste traineeships beginnen op 1 september 2019. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerde studenten zich aanmelden op www.veluweacademy.nl.

De traineeships zijn volwaardige banen bestaande uit een combinatie van een startersfunctie en een ontwikkeltraject. De trainees draaien mee in diverse functies op wisselende afdelingen en krijgen eveneens workshops en begeleiding van erkende leermeesters.

De Veluwe is op weg om weer de nummer 1 binnenlandse vakantiebestemming in Nederland te worden. De ontvangst en gastvrijheid sector spelen daarin een belangrijke rol. De vier Veluwse gastvrijheidsbedrijven erkennen dit en willen hier volop in investeren.

De oprichting van de Veluwe Academy is hiertoe de eerste stap. De volgende stap is om nog meer bedrijven te betrekken bij de Veluwe Academy en nog meer studenten de kans te bieden om hun kennis in de praktijk te brengen en wie weet zelfs door te stromen naar een vaste baan.

Alle informatie over het traineeship en is te vinden op de website www.veluweacademy.nl, die vandaag online gaat. De deelnemende bedrijven stellen zichzelf voor met een presentatiefilm en geïnteresseerde kandidaten kunnen hier een online aanmeldformulier invullen of zelf een filmpje insturen waarin ze hun motivatie toelichten.

De Veluwe Academy is een initiatief van de genoemde vier bedrijven, ondersteund en mogelijk gemaakt door het Toeristisch Platform Apeldoorn, VisitVeluwe, gemeente Apeldoorn en gemeente Voorst, Cleantech en de Veluwe op 1.

 

Voor meer informatie

Theo de Bruin

E.: info@veluweacademy.nl

T.: 06 5585 4323

Gerelateerde berichten

 • Veluwe Academy trapt af met een werkconferentie
  Veluwe Academy

  Veluwe Academy trapt af met een werkconferentie

 • Onderzoek businessplan Veluwe-brede Academy gestart
  Veluwe Academy

  Onderzoek businessplan Veluwe-brede Academy gestart

 • Informatiedag Veluwe Academy traineeship 9 juli
  Veluwe Academy

  Informatiedag Veluwe Academy traineeship 9 juli