Nieuws

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen aanwezig bij online editie IMM TravMedia

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen is samen met MarketingOost en Hanzesteden Marketing op 23 en 24 februari aanwezig bij de online editie van de International Media Marketplace (IMM TravMedia). Hier vertegenwoordigen we Gelderland, Overijssel en de Hanzesteden onder de noemer Visit The Other Holland. Tijdens speeddates  brengen we het toeristische aanbod en het DNA van onze regio onder de aandacht van met name Vlaamse en Duitse reisjournalisten en –bloggers.

We voeren deze twee dagen gesprekken met journalisten van onder meer Weser Kurier, Globetrotter Magazine, National Geographic Traveler, Westfälische Nachrichten en gerenommeerde Foodmagazines . Ook praten we met influencers  en reisbloggers die (internationale) awards hebben gewonnen. Als er een match is, hopen we ze later dit jaar te mogen ontvangen in onze regio om ze kennis te laten maken met onze bekende plekken én onbekende parels.

International Media Marketplace 
IMM is opgericht als het belangrijkste evenement in de sector voor de media om de reis- en toerismemerken te ontmoeten. Het biedt kansen om top reisjournalisten, redacteuren en omroepen te spreken over hun nieuws, evenementen en ontwikkelingen. Het is een netwerk- en relatie-opbouwende ultieme mogelijkheid voor journalisten en reis- en toerismemerken.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe drukwerken in 2024
    Nieuws

    Nieuwe drukwerken in 2024

  • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
    Nieuws

    Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’

  • Themacampagnes vol inspiratie; we hebben ruim 3,1 miljoen mensen bereikt

    Themacampagnes vol inspiratie; we hebben ruim 3,1 miljoen mensen bereikt