Nieuws

Thuisblijftips Regio Arnhem en Rijk van Nijmegen op jouw website

Heel Nederland zit thuis en moet zich opeens zien te vermaken met wat er daar voorhanden is. Daarom hebben wij op onze bezoekerswebsites niet de eropuit tips die je van ons gewend bent, maar thuisblijftips. Ook vanaf je bank kun je het Rijk van Nijmegen of de regio Arnhem beleven! Van de UITagenda maken we tot 1 juni een Thuisagenda! We hebben een inspiratiepagina opgezet met activiteiten die onze regio’s – ook in deze tijd – te bieden hebben.

We helpen je graag om je bezoekers te blijven inspireren en stellen onze content voor jou beschikbaar. Laat je bezoekers zien wat er op dit moment te doen is in de regio Arnhem of het Rijk van Nijmegen zonder op pad te hoeven. Onderstaande widget, met daarin ons doeboek, kwartet, memory en andere thuisblijftips plaats je gemakkelijk op je eigen website.

 

Hoe plaats ik een widget op de website?
De widget kan gemakkelijk via een iframe op jouw website geplaatst worden. Deze code kun je op de website plaatsen:

Arnhem: <iframe src=”https://widget.visitarnhem.com/?type=event&tag=thuisblijftips&marker=uitgelicht” width=”1200″ height=”815″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Nijmegen: <iframe src=”https://widget.visitnijmegen.com/?type=event&tag=thuisblijftips&marker=uitgelicht” width=”1200″ height=”815″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Wat is een iframe?
Een iFrame is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen en dus op jouw website kan plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een YouTube video dat je graag op jouw website wilt plaatsen. De code die je in dat geval toevoegt, zit in een iFrame. Dit geldt hetzelfde voor deze widget.

Hoe plaats ik het iframe?
Bovenstaande code kun je in de iframe code plaatsen en in de content van je website plakken (sommige websites hebben hier speciale opties voor, andere plaats in je in de code).Vaak kan jouw webpartij hier goed bij helpen. Lukt het niet, laat het ons dan even weten.

De iframe wordt automatisch geüpload aan de hand van alle beschikbare data uit onze toeristische database en de getoonde informatie is dus altijd up to date!

Vraag je thuisblijfwidget nu aan via marketing@toerismevan.nl.

Jomy de Fretes

Online & Data Marketeer

De online wereld verandert continu. Wat vandaag de online bezoeker aanspreekt, kan morgen weer iets anders zijn. Als Online & Data Marketeer wil ik deze bezoekers er online van overtuigen hoe leuk onze regio’s zijn. Dagelijks houd ik mij bezig met onze online campagnes & omgevingen, relevante marketingdata en online ontwikkelingen.

Gerelateerde berichten

 • Meld je aan voor onze snack-webinars
  Nieuws

  Meld je aan voor onze snack-webinars

 • Scenario’s toeristische sector in en na de coronacrisis

  Scenario’s toeristische sector in en na de coronacrisis

 • Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen aanwezig bij online editie IMM TravMedia
  Nieuws

  Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen aanwezig bij online editie IMM TravMedia