Persbericht

‘Support your local’ tijdens de feestdagen

Ook al blijft de horeca voorlopig nog gesloten, premier Mark Rutte zei niet voor niets tijdens de persconferentie vorige week dat het een goed idee is om je kerstdiner af te halen bij of te laten bezorgen door je favoriete restaurant. Met ‘Support your local’ bundelen Visit Arnhem en Visit Nijmegen de initiatieven van lokale horeca. Doel is om de horeca te steunen en inwoners te stimuleren tijdens de feestdagen lokaal te kopen.

 

Op de websites visitarnhem.com/support en visitnijmegen.com/support worden in drie categorieën creatieve ideeën voor een sfeervolle en smakelijke Kerst aangereikt:
– Écht (thuis) uit eten met kant-en-klare afhaal- en bezorg initiatieven.
– Zelf zorgen voor de finishing touch met afhaal- en bezorginitiatieven om thuis te bereiden.
– Lokaal genieten van de lekkerste streekproducten waarmee je zelf een heerlijke maaltijd bereidt.

Herre Dijkema, directeur Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen: “Het is treurig om te zien hoe moeilijk de lokale horeca ondernemers het momenteel hebben. We willen er alles aan doen om ze te helpen en daarom brengen we nu de feestdageninitiatieven van de ondernemers graag onder de aandacht van onze eigen inwoners. Zo bieden we inspiratie aan alle inwoners van de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen om hun feestdagen een lokaal tintje te geven. Je eet niet alleen lekker, je ondersteunt ook nog eens de ondernemer ‘om de hoek’!”


Meld je nu aan!

Horecaondernemers kunnen hun feestdagenaanbod zelf aanmelden via www.toerismevan.nl/horeca. De websites worden de komende periode gepromoot via een social media campagne.

Gerelateerde berichten

  • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
    Nieuws

    Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’

  • BEZOEKERSAANTAL GELDERLAND GROEIT NAAR 4.8 MILJOEN IN 2023
    Persbericht

    BEZOEKERSAANTAL GELDERLAND GROEIT NAAR 4.8 MILJOEN IN 2023

  • Aantal verblijfsgasten stijgt eerst kwartaal met een kwart
    Persbericht

    Aantal verblijfsgasten stijgt eerst kwartaal met een kwart