Nieuws

Eén plek op het web voor iedereen die Into Nijmegen is

Bekijk alles over uitgaan, cultuur, toerisme, shoppen en evenementen in Nijmegen op de spiksplinternieuwe bezoekerswebsite IntoNijmegen.com. Hier vind je de uitagenda van Nijmegen, blogs, re- en previews, tips en allerlei handige informatie die een bezoek aan Nijmegen zo plezierig mogelijk maken. Iedereen die de stad bezoekt, of je er nu al jaren woont of alleen voor een dagje langskomt, wordt zo nog meer Into Nijmegen!

De Nijmegenaar die z’n eigen stad opnieuw wil ontdekken en iedereen die naar de stad toe komt, kan vanaf nu alle ingrediënten voor een fantastisch bezoek vinden op intonijmegen.com. Nieuws, informatie over evenementen, cultuur, historie, shoppen en beleven, het is in Nijmegen te vinden. Beleef het Honigcomplex, drink en eet bij de bijzondere cafés en restaurants, vier feest bij een van de vele festivals en de Vierdaagsefeesten, bezoek de musea, struin door het Valkhof en ontmoet de konikpaarden in de Stadswaard. Alles bij elkaar en makkelijk vindbaar.

IntoNijmegen.com is gemaakt door enkele grote spelers in de stad: Nijmegen Cultuurstad, Huis voor de Binnenstad, Visit Arnhem Nijmegen, Stichting Zomerhoofdstad en de gemeente Nijmegen. Deze partners hebben hun krachten gebundeld om tot de gezamenlijke lancering van de website ‘IntoNijmegen’ te komen, een site die voortdurend wordt doorontwikkeld op het gebied van bezoekervaring. Op de korte termijn staan een Engelse en Duitse variant gepland. Houd de site in de gaten voor activiteiten in de stad, persoonlijke verhalen van bezoekers en Into Nijmegen tips die je niet wilt missen.

Rosa Pulles

Content marketeer

Ik zie het als een creatieve uitdaging om samen onze prachtige regio’s op de kaart te zetten en door te blijven groeien naar een (online) community waar bezoekers hun inspiratie vandaan halen. Planmatig werken, verbindingen maken en continu in ontwikkeling blijven is waar ik energie van krijg. Ik laat me graag inspireren door verhalen van anderen. Heb jij een bijzonder verhaal te vertellen? Deel het met me!

Gerelateerde berichten

 • Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen aanwezig bij IMM en ITB Berlijn
  Nieuws

  Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen aanwezig bij IMM en ITB Berlijn

 • Meld je aan op ons partnerportaal!
  Nieuws

  Meld je aan op ons partnerportaal!

 • Wees zichtbaar voor (potentiële) bezoekers in jouw regio!
  Nieuws

  Wees zichtbaar voor (potentiële) bezoekers in jouw regio!