Nieuws

De online UITagenda is vernieuwd

De UITagenda’s op visitarnhem.com en visitnijmegen.com krijgen meer dan 1.000.000 paginaweergaven per jaar. Daarmee behoren de evenementenkalenders tot de populairste pagina’s op de websites van regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen. Om je evenement sneller en eenvoudiger in de UITagenda te plaatsen, is de aanmeldprocedure vernieuwd.

Sneller proces & completere agenda
Het aandragen van evenementen voor de UITagenda’s gaat vanaf nu met een online aanmeldprocedure. Je draagt evenementen niet meer aan via redactie@toerismevan.nl, maar middels een eenvoudig aanleverformulier. Hierdoor is het mogelijk om evenementen sneller online te plaatsen, het duurt voortaan maximaal 3 werkdagen voor je evenement in de UITagenda staat. Daarnaast zorgt de nieuwe aanmeldprocedure uiteindelijk voor een completere UITagenda voor onze bezoekers.

Hoe werkt het precies?
De vernieuwde invoermodule is te vinden op de websites visitarnhem.com en visitnijmegen.com. Daar vul je alle details in over je evenement, zoals datum, locatie en een wervende tekst. Die lever je samen met een afbeelding aan. Een redacteur van Visit Arnhem Nijmegen controleert alle informatie en publiceert het evenement zo snel mogelijk. Activiteiten die voldoen aan de voorwaarden, verschijnen binnen maximaal drie werkdagen online in de UITagenda.

Meteen aan de slag? Hier vind je de aanmeldformulieren:

Evenementen in het Rijk van Nijmegen

Evenementen in regio Arnhem

Evenementen in Nijmegen
De UITagenda’s van visitnijmegen.com en intonijmegen.com zijn aan de achterkant verbonden door een gedeelde evenementendatabase. Dat betekent dat een evenement dat is aangemeld via het IntoNijmegen aanmeldformulier automatisch ook in de UITagenda op visitnijmegen.com verschijnt. Andersom is die koppeling er niet. Evenementen in stad Nijmegen kunnen dus het best via IntoNijmegen worden aangeleverd.

Hulp nodig?
De aanmeldprocedure is erg gebruiksvriendelijk. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je gebruikmaken van onze uitgebreide instructie. Daarin leggen we het aanmeldformulier stap voor stap uit. Voor verdere vragen kun je mailen naar evenementen@toerismevan.nl, we helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten

 • Resultaten themacampagne ‘Duik in het Groen’
  Nieuws

  Resultaten themacampagne ‘Duik in het Groen’

 • Resultaten themacampagne ‘Kinderpret in de regio Arnhem’
  Nieuws

  Resultaten themacampagne ‘Kinderpret in de regio Arnhem’

 • Monitor bezoekersdrukte herdenkingsperiode Airborne Region
  Persbericht

  Monitor bezoekersdrukte herdenkingsperiode Airborne Region