Training

Training: alles over toeristisch Mook en Middelaar

Je leert in deze e-training alles over toeristisch Mook en Middelaar. Een groene, waterrijke oase in het Rijk van Nijmegen, gelegen tussen de Maas en Mookerheide; de brug tussen Maas en heuvelland. Je leert over de rijke historie zoals het Romeins verleden, de legende van Kiste Trui en de Tachtig jarige oorlog. Daarnaast weet je door deze e-training te volgen, hoe je jouw gasten het beste kunt informeren over de prachtige natuur en de leukste recreatieve mogelijkheden. Tot slot, de fijnste weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat Bikepark Mook als Beste Bikepark van Nederland uitgeroepen is en dat Plasmolen erkend is door euroArt als kunstenaarskolonie?

We vragen je bij de start van de training, die ongeveer een klein half uur duurt, om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Dit levert je ongetwijfeld ook punten op bij je werkgever 😉 Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Veel plezier en succes!

Deze training is ontwikkeld door Visit Arnhem Nijmegen in opdracht van en in samenwerking met Gemeente Mook en Middelaar.

Gerelateerde berichten

  • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
    Training

    Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

  • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
    Training

    Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers