Nieuws

Zijn jouw medewerkers klaar voor de heropening? Volg onze training!

De eerste stappen in de heropening van je organisatie zijn gezet. Er zijn veel richtlijnen en voorwaarden waar jouw organisatie – en jij als medewerker – aan moet voldoen, om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van jou en je collega’s, iedereen dient dus goed voorbereid te zijn. Wast iedereen op de juiste manier zijn handen? Weten jouw collega’s wanneer handschoenen te gebruiken en wanneer niet? En hoe communiceer je hierover naar je gasten?

Om je te ondersteunen in de voorlichting van je medewerkers/collega’s hebben we een e-training gemaakt rondom de maatregelen in de toeristische sector. Laat je collega’s de training volgen (tijd: 10 minuten) en creëer een veilige werkomgeving voor jezelf en jouw collega’s en een veilige en gastvrije omgeving voor jullie bezoekers.

Volg de training

 

Rosa Dieperink

Content marketeer

Ik zie het als een creatieve uitdaging om samen onze prachtige regio’s op de kaart te zetten en door te blijven groeien naar een (online) community waar bezoekers hun inspiratie vandaan halen. Planmatig werken, verbindingen maken en continu in ontwikkeling blijven is waar ik energie van krijg. Ik laat me graag inspireren door verhalen van anderen. Heb jij een bijzonder verhaal te vertellen? Deel het met me!

Gerelateerde berichten

 • Start 15-daagse Duitsland-booster voor toeristische ondernemers
  Nieuws

  Start 15-daagse Duitsland-booster voor toeristische ondernemers

 • Toerisme in Gelderland bijna terug op pre-corona niveau

  Toerisme in Gelderland bijna terug op pre-corona niveau

 • Aanbesteding muurschilderingen van start
  Nieuws

  Aanbesteding muurschilderingen van start