Nieuws

Verplaatste evenementen en bijeenkomsten

Wegens de maatregelen van het kabinet in de aanpak van het COVID-19 (corona) virus hebben wij moeten besluiten een aantal evenementen en bijeenkomsten te annuleren.  De betrokken partners worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

 • De Ambassadeursdag op 7 april in Apenheul zal niet plaatsvinden en is tot nader bericht uitgesteld. De Ambassadeurspas wordt per post opgestuurd. Front office medewerkers die hun kennis over de regio willen bijspijkeren kunnen dit altijd online doen via ons trainingsplatform regioambassadeur.nl.
 • De VeluweTaste bijeenkomst op 15 april gaat niet door.
 • De bijeenkomst over Belevingsgebied Industriële Veluwe op 21 april gaat niet door.
 • De Travel Trade bijeenkomst op 23 april gaat niet door.

Herre Dijkema

Directeur

Lang is toerisme bekeken vanuit de bijdrage die het levert aan de (regionale) economie. Gelukkig ziet men inmiddels dat toerisme ook bijdraagt aan werkgelegenheid, leefbaarheid, mobiliteit en duurzaamheid: bezoekers kunnen ervoor zorgen dat een winkel openblijft in het dorp of er werkgelegenheid is in de regio. Toerisme is dus een belangrijk middel om regionale doelen te bereiken en dat lukt alleen als bedrijven, overheden en wij samenwerken aan een sterk imago van de regio’s en een match maken tussen de vraag van de bezoekers en het toeristisch aanbod. Ik verbind daarbij het belang van partijen aan regionale doelen, ondersteun en adviseer partners met de kennis die wij bezitten.

Gerelateerde berichten

 • Veluwse buitenvoorstellingen terug van weggeweest
  Persbericht

  Veluwse buitenvoorstellingen terug van weggeweest

 • Onderzoek wijst uit: spreiden werkt!
  Nieuws

  Onderzoek wijst uit: spreiden werkt!

 • Meerdere moties toerisme aangenomen: Tweede Kamer vraagt om actie
  Nieuws

  Meerdere moties toerisme aangenomen: Tweede Kamer vraagt om actie