Nieuws

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen aanwezig bij online editie IMM TravMedia

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen is samen met MarketingOost en Hanzesteden Marketing op 23 en 24 februari aanwezig bij de online editie van de International Media Marketplace (IMM TravMedia). Hier vertegenwoordigen we Gelderland, Overijssel en de Hanzesteden onder de noemer Visit The Other Holland. Tijdens speeddates  brengen we het toeristische aanbod en het DNA van onze regio onder de aandacht van met name Vlaamse en Duitse reisjournalisten en –bloggers.

We voeren deze twee dagen gesprekken met journalisten van onder meer Weser Kurier, Globetrotter Magazine, National Geographic Traveler, Westfälische Nachrichten en gerenommeerde Foodmagazines . Ook praten we met influencers  en reisbloggers die (internationale) awards hebben gewonnen. Als er een match is, hopen we ze later dit jaar te mogen ontvangen in onze regio om ze kennis te laten maken met onze bekende plekken én onbekende parels.

International Media Marketplace 
IMM is opgericht als het belangrijkste evenement in de sector voor de media om de reis- en toerismemerken te ontmoeten. Het biedt kansen om top reisjournalisten, redacteuren en omroepen te spreken over hun nieuws, evenementen en ontwikkelingen. Het is een netwerk- en relatie-opbouwende ultieme mogelijkheid voor journalisten en reis- en toerismemerken.

Gerelateerde berichten

 • PERSBERICHT: Gelderland deze zomer weer populair bij binnen- en buitenlandse toerist
  Persbericht

  PERSBERICHT: Gelderland deze zomer weer populair bij binnen- en buitenlandse toerist

 • Zomerprognose 2024 voor Veluwe, Regio Arnhem en Rijk van Nijmegen

  Zomerprognose 2024 voor Veluwe, Regio Arnhem en Rijk van Nijmegen

 • BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT
  Persbericht

  BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT