Nieuws

Sluiting VVV winkels en informatiepunten

Wegens de maatregelen van het kabinet in de aanpak van het COVID-19 (corona) virus hebben wij onze VVV locaties tot in ieder geval 28 april a.s. gesloten. Wij zetten de gezondheid van de bezoekers en onze medewerkers voorop en informeren bezoekers graag tijdelijk via andere communicatiekanalen.

Wij verwijzen voor informatie over vrijetijdsbesteding in de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen naar www.visitnijmegen.com en www.visitarnhem.com.
Zoek je contact met één van onze VVV medewerkers, dan kan dit via e-mail op info@vvvnijmegen.nl of info@visitarnhem.com en telefonisch via 088 366 0250 (ma t/m vr tussen 08.30u en 17.00u).

Wij hopen uiteraard weer snel bezoekers in onze VVV winkels en informatiepunten te mogen verwelkomen.

Herre Dijkema

Directeur

Lang is toerisme bekeken vanuit de bijdrage die het levert aan de (regionale) economie. Gelukkig ziet men inmiddels dat toerisme ook bijdraagt aan werkgelegenheid, leefbaarheid, mobiliteit en duurzaamheid: bezoekers kunnen ervoor zorgen dat een winkel openblijft in het dorp of er werkgelegenheid is in de regio. Toerisme is dus een belangrijk middel om regionale doelen te bereiken en dat lukt alleen als bedrijven, overheden en wij samenwerken aan een sterk imago van de regio’s en een match maken tussen de vraag van de bezoekers en het toeristisch aanbod. Ik verbind daarbij het belang van partijen aan regionale doelen, ondersteun en adviseer partners met de kennis die wij bezitten.

Gerelateerde berichten

 • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
  Nieuws

  Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’

 • Drukte weten? Drukte meten!
  Nieuws

  Drukte weten? Drukte meten!

 • BBB-Kamerlid Henk Vermeer neemt Toerisme Hartenkreet in ontvangst
  Nieuws

  BBB-Kamerlid Henk Vermeer neemt Toerisme Hartenkreet in ontvangst