Persbericht

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen lanceert gratis training: ‘Hoe ontvang je bezoekers in coronatijd?’

Met een gratis training bereidt Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen ondernemers voor op de heropening van hun organisatie. Doel: een veilige werkomgeving te creëren voor werknemers én bezoekers.
De e-training is gemaakt rondom de maatregelen in de toeristische sector en bereidt iedereen die werkzaam is in de recreatiesector voor op een veilige ontvangst van gasten. In de training komen richtlijnen en voorwaarden aan bod, waar bedrijven en organisaties aan moeten voldoen, om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Wast bijvoorbeeld iedereen op de juiste manier zijn handen? Wanneer gebruik je handschoenen en wanneer niet? En hoe communiceer je over de maatregelen naar je gasten?
Wist je bijvoorbeeld dat…?
Jassen mogen niet bij elkaar aan de kapstok, houdt deze altijd bij je. Contactpunten moeten om de twee uur worden gedesinfecteerd. En elke zeep kan de mantel van het virus doorprikken.
De training duurt circa 10 minuten. Wil je meer weten? Volg dan de gratis online training via deze link.

Meike Maas

Community marketeer

Iedere dag ga ik op zoek naar de leukste uitjes in onze prachtige regio. Samen met influencers en onze social volgers deel ik deze tips om relevante doelgroepen te inspireren voor hun dagje uit of overnachting. Voor het beste resultaat blijf ik continu op de hoogte van de (social) ontwikkelingen. Heb je ook tips te delen of wil je ze juist ontvangen? Sluit je aan bij onze community!

Gerelateerde berichten

 • Monitor bezoekersdrukte herdenkingsperiode Airborne Region
  Persbericht

  Monitor bezoekersdrukte herdenkingsperiode Airborne Region

 • Succesvolle start monitor bezoekersdrukte: 150.000 keer bekeken
  Nieuws

  Succesvolle start monitor bezoekersdrukte: 150.000 keer bekeken

 • Monitor brengt drukte in Gelderland in kaart “Met deze tool zien bezoekers in één oogopslag waar het druk is”
  Persbericht

  Monitor brengt drukte in Gelderland in kaart “Met deze tool zien bezoekers in één oogopslag waar het druk is”