Persbericht

De Veluwse Buitenvoorstellingen komen er weer aan

Lekker in de openlucht genieten van een voorstelling? Dat kan dit jaar weer! De populaire Veluwse Buitenvoorstellingen gaan namelijk van start. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich weer aanmelden. Wie meedoet krijgt financiële support én promotionele ondersteuning. Naast de bekende buitenbios zijn er dit keer ook andere type voorstellingen mogelijk met dans, spoken word of theater. Heb je een buitenluchtlocatie? Meld je dan aan.

Helaas konden de buitenvoorstellingen de afgelopen jaren wegens corona niet doorgaan. Daarom wordt er dit jaar door Veluwse Buitenvoorstellingen en VisitVeluwe extra groots uitgepakt. En kunnen ondernemers zelf aangeven welk type voorstelling ze willen organiseren.

De thema’s
De Veluwse Buitenvoorstellingen worden dit jaar gekoppeld aan het overkoepelend thema ‘Koninklijke Veluwe’, waar de heropening van Paleis Het Loo een hoofdrol in speelt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een voorstelling die aansluit bij het specifieke belevingsgebied waar de locatie binnen valt. Meer informatie is beschikbaar bij de organisatie.

Wie kan zich aanmelden?
Ondernemers die beschikken over een buitenlocatie, van bijvoorbeeld een vakantiepark, restaurant of hotel. Maar ook een culturele instelling of lokale (city)marketing organisatie kan een buitenvoorstelling organiseren op een typische Veluwse locatie. Bezoekers en inwoners ervaren op deze manier de Veluwe op een andere wijze. En daarmee worden de locatie en omgeving meteen op de kaart gezet.

Promotie
VisitVeluwe ondersteunt ondernemers met een marketingtoolkit, zoals beelden, teksten, flyer- en postersjablonen en een social-mediacampagne, en trekt publiek van buiten de regio aan. Word je als ondernemer graag ontlast in de organisatie? Voor wie wil ligt er een kant-en-klaar concept klaar, corona-proof en met een duidelijk overzicht in de kosten die hiermee zijn gemoeid. Initiatiefnemers kunnen daarnaast aanspraak maken op een cofinanciering die maximaal 30 procent van de totale kosten dekt. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact via info@vrijetijdswerk.nl.

Lideweij Bosman

Pr-adviseur

Alles draait om storytelling. Of dit nu gaat over PR, het schrijven van boeken of journalistieke teksten. Wat vertellen we over onszelf, en anderen over ons? En klopt dat beeld bij de kern van wie we zijn, wat we doen en waar we heen willen? Mijn taak is deze vragen te beantwoorden en te vormen tot een verhaal dat past en beklijft. Een taak die perfect past bij mijn nieuwsgierige aard.

Gerelateerde berichten

 • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
  Nieuws

  Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’

 • BEZOEKERSAANTAL GELDERLAND GROEIT NAAR 4.8 MILJOEN IN 2023
  Persbericht

  BEZOEKERSAANTAL GELDERLAND GROEIT NAAR 4.8 MILJOEN IN 2023

 • 8X Typische Arnhemse cadeaus voor de feestdagen
  Persbericht

  8X Typische Arnhemse cadeaus voor de feestdagen