Persbericht

Bas en Nicolette trappen hun ‘Nederland heeft Alles’ ontdekkingsreis af in Gelderland!

Nederlands bekendste BN-er koppel Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een reisboek maken: Nederland heeft Alles. Hiervoor bezoeken ze de komende maanden alle provincies. Naast het boek delen ze hun belevenissen via hun eigen social media kanalen en op het Instragram kanaal van ‘Nederland heeft Alles’. Bas en Nicolette zijn hun ontdekkingsreis door eigen land op donderdag 8 en vrijdag 9 april gestart in Gelderland.  

Deze twee dagen stonden volledig in het teken van hun bezoek aan alle Gelderse streken. Met het gebruik van een groot aantal ‘groene’ vervoersmiddelen is Gelderland op een duurzame manier in de etalage gezet.

Interactief concept met tips van hun volgers
Bas en Nicolette hebben voorafgaand aan het bezoek via hun eigen social media kanalen, met een bereik van 2.8 miljoen unieke bezoekers per week, volgers gevraagd om zoveel mogelijk leuke tips aan te dragen. Ze hebben duizenden tips ontvangen. Binnen de coronamaatregelen die op het moment dat ze Gelderland bezoeken nog steeds van kracht zijn, hebben ze een aantal van deze activiteiten ondernomen.

Nederland heeft Alles
Bas en Nicolette nemen hun volgers mee op reis door het verrassende, veelzijdige Nederland en laten zien dat het een vakantiebestemming kan zijn voor écht iedereen. Je kan hun belevenissen volgen op het Instagram kanaal van ‘Nederland heeft Alles’, via de website nederlandheeftalles.nl en de eigen social media kanalen van Bas (@bassmit) en Nicolette (@nicolettevandam1). Na hun ontdekkingsreis door eigen land worden al hun belevenissen gebundeld in een vakantieboek. Het boek zal nog voor de zomervakantie verschijnen.

Gerelateerde berichten

 • BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT

  BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT

 • Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’
  Nieuws

  Aftrap Gelderse streken campagne 2024 ‘Hier beginnen je mooiste verhalen’

 • BEZOEKERSAANTAL GELDERLAND GROEIT NAAR 4.8 MILJOEN IN 2023
  Persbericht

  BEZOEKERSAANTAL GELDERLAND GROEIT NAAR 4.8 MILJOEN IN 2023