Nieuws

Meld je Gelderland Herdenkt arrangement aan!

Van september 2019 tot en met mei 2020 herdenken en vieren we in Gelderland 75 jaar bevrijding, vrede en vrijheid. In opdracht van de provincie Gelderland werken wij aan wij de opzet van de website gelderlandherdenkt.nl waarop herdenkingen en alle andere aan WOII-gerelateerde evenementen worden gepresenteerd. De site zal niet alleen dienen als informatiebron over de evenementen en de historische achtergronden, maar wordt ook een inspiratieplek voor een of meer dagen verblijf in de regio.

Arrangementen voor binnenlandse en buitenlandse bezoekers
Om het verblijf in de regio te stimuleren, willen wij graag verblijfs- en dagarrangementen presenteren die een relatie hebben met de activiteiten rond Gelderland Herdenkt. Zo prikkelen we de consument om de toeristische locaties in onze provincie tijdens de herdenkingsperiode te bezoeken. De dagarrangementen kunnen het karakter hebben van een programma voor een gezin met kinderen, maar ook een groepsarrangement. Verblijfsarrangementen gericht op buitenlandse bezoekers (we verwachten met name interesse vanuit de Britse en Amerikaanse markt) en binnenlandse vakantiegangers krijgen ook een belangrijke plek op de site.

Hoe werkt het?
Arrangementen kunnen worden aangemeld via het invulformulier (download hier). Lever deze per e-mail aan bij Marin Wiellersen via m.wiellersen@toerismevan.nl. Publicatie is gratis, maar slechts voorbehouden voor toeristisch bedrijfsleven met wie Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen een zakelijke relatie onderhoudt. Mits het arrangement passend is voor Europe Remembers, bestaat de mogelijkheid dat deze doorgeplaatst wordt op europeremembers.com.

Erwin Akkerman

Projectmanager

In mijn functie als projectmanager zoek ik steeds weer nieuwe kansen om de regio sterker op de kaart te zetten. Ik luister graag naar de wensen en behoeften van ondernemers en overheden. En bouw graag met elkaar aan mooie, nieuwe producten. Heldere doelen, zakelijke werkafspraken en gedegen planningen zijn voor mij basisvoorwaarden voor de uitvoering van mijn werk.

Gerelateerde berichten

  • PERSBERICHT: Gelderland deze zomer weer populair bij binnen- en buitenlandse toerist

    PERSBERICHT: Gelderland deze zomer weer populair bij binnen- en buitenlandse toerist

  • Zomerprognose 2024 voor Veluwe, Regio Arnhem en Rijk van Nijmegen

    Zomerprognose 2024 voor Veluwe, Regio Arnhem en Rijk van Nijmegen

  • BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT

    BEZOEK AAN GELDERLAND STIJGT EERSTE KWARTAAL MET 6 PROCENT