Nieuws

Meld je Gelderland Herdenkt arrangement aan!

Van september 2019 tot en met mei 2020 herdenken en vieren we in Gelderland 75 jaar bevrijding, vrede en vrijheid. In opdracht van de provincie Gelderland werken wij aan wij de opzet van de website gelderlandherdenkt.nl waarop herdenkingen en alle andere aan WOII-gerelateerde evenementen worden gepresenteerd. De site zal niet alleen dienen als informatiebron over de evenementen en de historische achtergronden, maar wordt ook een inspiratieplek voor een of meer dagen verblijf in de regio.

Arrangementen voor binnenlandse en buitenlandse bezoekers
Om het verblijf in de regio te stimuleren, willen wij graag verblijfs- en dagarrangementen presenteren die een relatie hebben met de activiteiten rond Gelderland Herdenkt. Zo prikkelen we de consument om de toeristische locaties in onze provincie tijdens de herdenkingsperiode te bezoeken. De dagarrangementen kunnen het karakter hebben van een programma voor een gezin met kinderen, maar ook een groepsarrangement. Verblijfsarrangementen gericht op buitenlandse bezoekers (we verwachten met name interesse vanuit de Britse en Amerikaanse markt) en binnenlandse vakantiegangers krijgen ook een belangrijke plek op de site.

Hoe werkt het?
Arrangementen kunnen worden aangemeld via het invulformulier (download hier). Lever deze per e-mail aan bij Marin Wiellersen via m.wiellersen@toerismevan.nl. Publicatie is gratis, maar slechts voorbehouden voor toeristisch bedrijfsleven met wie Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen een zakelijke relatie onderhoudt. Mits het arrangement passend is voor Europe Remembers, bestaat de mogelijkheid dat deze doorgeplaatst wordt op europeremembers.com.

Gerelateerde berichten

 • Arnhem en Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Lonely Planet’s Best In Travel
  Nieuws

  Arnhem en Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Lonely Planet’s Best In Travel

 • Tips om social media efficiënt in te zetten voor jouw organisatie
  Tips & Tricks

  Tips om social media efficiënt in te zetten voor jouw organisatie

 • Perspectief Hanzesteden 2020-2025
  Nieuws

  Perspectief Hanzesteden 2020-2025