Nieuws

Meld je Gelderland Herdenkt activiteit aan!

Van september 2019 tot en met mei 2020 herdenken en vieren we in Gelderland 75 jaar bevrijding, vrede en vrijheid. In opdracht van de Provincie Gelderland bouwen wij een website (www.gelderlandherdenkt.nl) waarop vanaf 27 mei alle herdenkingen en andere aan WOII-gerelateerde evenementen worden gepresenteerd. Vanaf nu kun je jouw activiteit aanmelden voor de activiteitenkalender op de website van Gelderland Herdenkt.

Let op: Organiseer je een activiteit in de Gemeente Arnhem, Renkum/Oosterbeek, Ede of Overbetuwe? Dan valt jouw activiteit onder de Airborne Region. Meld jouw activiteit dan niet aan op deze website maar via: www.airborne-region.nl/meedoen. Ook deze activiteiten worden doorgeplaatst op de agenda van Gelderland Herdenkt en het Nationaal Comité en Europe Remembers.

Doorplaatsing activiteit nationaal en internationaal

Gelderland Herdenkt werkt nauw samen met het Nationaal Comité 4 en 5 Mei (nationale campagne 75 Jaar Vrijheid) en Liberation Route Europe (internationale campagne EuropeRemembers). Mits de activiteit passend is voor Europe Remembers en het Nationaal Comité, bestaat de mogelijkheid dat deze doorgeplaatst wordt op de nationale en internationale activiteitenkalender. Je hoeft dus niet dubbel in te voeren.

Samenwerken aan een sterke merkbeleving

Samen maken we Gelderland Herdenkt pas écht aantrekkelijk en bekend. Gelderland Herdenkt heeft daarom een huisstijlgids en pakket met logo’s en huisstijlelementen ontwikkeld zodat alle partijen binnen een eenduidige en herkenbare stijl kunnen communiceren. Met uiteraard als doel om het bezoek in de provincie tijdens Gelderland Herdenkt te bevorderen. Download hieronder:

Heb je nog vragen over het aanmelden van een activiteit of het promotiemateriaal? Neem dan contact op met Arina Rengelink (Provincie Gelderland) via e-mail: gelderlandherdenkt@gelderland.nl.

 

Gerelateerde berichten

 • Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen lanceert Bezoekers Informatie Monitor
  Persbericht

  Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen lanceert Bezoekers Informatie Monitor

 • OFFICIËLE OPENING CITYSTORE ARNHEM IN EUSEBIUSKERK
  Persbericht

  OFFICIËLE OPENING CITYSTORE ARNHEM IN EUSEBIUSKERK

 • Koninklijke portretjes voor bezoekers Veluwe
  Persbericht

  Koninklijke portretjes voor bezoekers Veluwe