Nieuws

Aanbesteding muurschilderingen van start

Begin juli jl. is de nieuwe internationale Hanzesteden Fietsroute gelanceerd. De route start in Neuss (Duitsland) en voert via 12 andere Hanzesteden naar Harderwijk. De 450 kilometer lange fietsroute is onderdeel van het INTERREG-V-project ‚ÄúGrensoverschrijdende samenwerking: Hanzesteden – toen en nu”, dat mogelijk wordt gemaakt door het INTERREG-programma Deutschland-Nederland. Niet alleen het grensoverschrijdende karakter maakt de route uniek, maar ook de belevingen die aan de route worden gekoppeld maken het steeds meer de moeite waard om op pad te gaan langs de Hanzesteden.

In het kader van dit project is een openbare aanbesteding uitgeschreven voor het maken van muurschilderingen in de 10 Nederlandse en 4 Duitse projectpartnergemeenten. De aanbestedingsdocumenten vind je hier. De deadline voor het indienen van een offerte loopt af op 20 augustus 2021. Alle creatievelingen die de grootste serie muurschilderingen van Europa willen realiseren worden uitgenodigd om hier op in te schrijven!

Het project biedt ook kansen voor productontwikkeling door ondernemers (accommodaties, horeca en andere toeristische bedrijven) en andere instellingen in het toerisme om nieuwe Hanzeproducten te ontwikkelen. Daarvoor is subsidie beschikbaar. Wil je daar meer over weten? Klik hier.

Gerelateerde berichten

 • Drukte weten? Drukte meten!
  Nieuws

  Drukte weten? Drukte meten!

 • BBB-Kamerlid Henk Vermeer neemt Toerisme Hartenkreet in ontvangst
  Nieuws

  BBB-Kamerlid Henk Vermeer neemt Toerisme Hartenkreet in ontvangst

 • GroenLinks-PvdA-Kamerlid Lisa Westerveld neemt Toerisme Hartenkreet in ontvangst
  Nieuws

  GroenLinks-PvdA-Kamerlid Lisa Westerveld neemt Toerisme Hartenkreet in ontvangst