Training

Training: Social media marketing voor meer Duitse bezoekers

In deze cursus maak je kennis met social media marketing gericht op de Duitse consument. Je leert iets over de verschillen tussen Duitse en Nederlandse social media gebruikers, de trends op social media gebied en over welke kanalen er zijn. We geven je tips over hoe je nu een goed bericht maakt, we noemen dit content, en wanneer je deze content het beste kunt plaatsen.

Het meeste leer je natuurlijk door zelf aan de slag te gaan. Om je hierbij te helpen, geven we je een overzicht van handige tools waarmee je heel eenvoudig professionele content kunt maken.

De cursus is bedoeld voor marketingmedewerkers en eigenaren van het toeristisch bedrijfsleven die marketingactiviteiten op de Duitse markt uitvoeren of dat willen gaan doen.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Succes!

Deze training maakt onderdeel uit van het marketingprogramma ‘Das andere Holland’, waarin de toeristische regio’s in Gelderland en Overijssel met elkaar samenwerken. De training is samengesteld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Euregio en GetBright. Mede mogelijk gemaakt door:

Training: Social media marketing voor meer Duitse bezoekers

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers