Training

Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

De ene bezoeker is de andere niet. Iedereen besteedt zijn of haar vakantie en vrije tijd op een andere manier. Waarom kiest de ene bezoeker ervoor om samen met zijn gezin back to basic te gaan? In een klein tentje in de natuur te verblijven? Terwijl de andere bezoeker iedere vakantie in een bungalowpark met subtropisch zwembad te vinden is? Nog niet zo lang geleden werden doelgroepen bekeken op basis van leeftijd, geslacht en bijvoorbeeld woonplaats. Tegenwoordig doen we dat op basis van leefstijlen, het gaat over de wijze van leven en interessegebieden, dwars door leeftijdsgroepen heen.

Heb je er weleens bij stilgestaan welke leefstijl jouw gast heeft? Houden ze van kunst en cultuur? Maar ook van rust en stilte? Bijvoorbeeld een gemarkeerde wandelroute volgen en daarna een museum bezoeken? Dan is het interessant voor jou als toeristische medewerker om meer te weten te komen over de leefstijl Inzichtzoekers. Dit alles met als doel je dienst nog beter af te stemmen.

We vragen je eerst om je contactgegevens. Daarna kun je van start. Aan het eind van de training volgt een korte kennistoets. Nadat je die hebt afgerond krijg je een verklaring van deelname in je opgegeven mailadres. We gebruiken dat mailadres ook om je in de toekomst over nieuwe trainingen te informeren.

Succes!

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers

 • Training: alles over toeristisch Mook en Middelaar
  Training

  Training: alles over toeristisch Mook en Middelaar