Training

Training: Royale hotspots op de Veluwe

Royaal, koninklijk: dat kun je met recht zeggen over Apeldoorn en de omringende Veluwe. Paleis Het Loo is internationaal befaamd en gaat op 15 april 2022 weer open voor het publiek. Niet alleen het Paleis zelf, maar ook de omringende stijltuinen en koninklijke stallen trekken een groot en internationaal publiek. Drie eeuwen Oranje-historie vind je op meer plekken in de regio. Deze e-training neemt je mee op reis en geeft je tips om jouw gasten de weg te wijzen, over koningswegen, door de kroondomeinen naar die bijzondere historische herinneringen aan de Oranjes. Je maakt kennis met kastelen, jachthuizen, een bijzondere spoorlijn, dagattracties en fraaie parken. Foto’s en films nemen je mee op deze ontdekkingsreis.

We vragen je eerst om je contactgegevens. Daarna kun je van start. Aan het eind van de training volgt een korte kennistoets. Nadat je die hebt afgerond krijg je een verklaring van deelname in je opgegeven mailadres. We gebruiken dat mailadres ook om je in de toekomst over nieuwe trainingen te informeren.

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe in opdracht van en in samenwerking met Apeldoorn Marketing.

Succes!

Kirsten van den Bree

Community marketeer

Tegenwoordig komen er steeds meer specialismen bij binnen de marketingwereld. Wat doe ik nu eigenlijk? Kortgezegd: online meer waarde aan diverse merken toevoegen. Kansen spotten om in te springen op actuele gebeurtenissen en onderzoeken wat de lezer, kijker of luisteraar écht wil lezen, zien of horen. Ik krijg er veel energie van om op deze manier in te spelen op de wensen van de consument!

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers