Training

Training: Land van Maas en Waal

In jouw werk maak je contact met allerlei gasten. Met mensen die hier wonen, maar ook met bezoekers die van buiten het Land van Maas en Waal komen. Hoe mooi is het als je al deze mensen kunt helpen met toeristische tips van het Land van Maas en Waal.

In deze cursus doe je toeristische basiskennis op van het Land van Maas en Waal. Je leert over de geschiedenis van deze streek en de betekenis van de twee grote rivieren die aan de noord- en zuidzijde stromen. Je leert in de cursus wat er allemaal te zien, te doen en te beleven is in het Land van Maas en Waal.  Na de cursus ken je de mooiste plekjes waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Of dat nou in het bos, langs het water of door het boerenland is.  Je kent de charme van de kastelen.  En je weet de 10 hoogtepunten van het gebied te noemen. Ook kun je tips voor uit eten, attracties en shoppen geven.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Succes!

Deze training is samengesteld door Visit Arnhem Nijmegen in samenwerking met de gemeenten Beuningen, Druten, West Maas en Waal en Wijchen.

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers