Training: hoe ontvang je Duitse bezoekers?

In deze korte training leer je de fijne kneepjes over goed gastheerschap bij het ontvangen van Duitse bezoekers. Je komt te weten wat Duitsers leuk en interessant vinden, wat de belangrijkste verschillen tussen Duitsers en Nederlanders zijn en hoe je daarop kunt inspelen. Het belang van de Duitse taal, veel gemaakte fouten en valkuilen komen ook aan de orde. Daarnaast krijg je tal van praktische tips en handige zinnetjes mee om ervoor te zorgen, dat de Duitse gast tevreden naar huis gaat – en graag terugkomt!

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Succes!

Deze training is samengesteld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen in samenwerking met Euregio & Klant op één. Mede mogelijk gemaakt door:

Meike Maas

Community marketeer

Iedere dag ga ik op zoek naar de leukste uitjes in onze prachtige regio. Samen met influencers en onze social volgers deel ik deze tips om relevante doelgroepen te inspireren voor hun dagje uit of overnachting. Voor het beste resultaat blijf ik continu op de hoogte van de (social) ontwikkelingen. Heb je ook tips te delen of wil je ze juist ontvangen? Sluit je aan bij onze community!

Gerelateerde berichten

  • Training: hoe bereikbaar is jouw bedrijf?

    Training: hoe bereikbaar is jouw bedrijf?