Training

Training: hoe krijg je meer Duitse bezoekers?

In deze cursus leer je meer over de Duitse markt en de redenen waarom de Duitser besluit zijn vakantie in ons land door te brengen. Je maakt kennis met het boekingsgedrag van de Duitser, leert over zijn verwachtingspatroon en over het belang van de Duitse taal. Je krijgt informatie over de verschillen in marktbenadering van Duitsers ten opzichte van Nederlanders en welke partijen zich actief met die toeristische marketing bezighouden. Ook krijg je tips voor de bouw van je Duitse website en leer je de beste Duitse online-platforms voor reviews.

De cursus is bedoeld voor marketingmedewerkers en eigenaren van het toeristisch bedrijfsleven die marketingactiviteiten op de Duitse markt uitvoeren of dat willen gaan doen.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Succes!

Deze training maakt onderdeel uit van het marketingprogramma ‘Das andere Holland’, waarin de toeristische regio’s in Gelderland en Overijssel met elkaar samenwerken. De training is samengesteld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Euregio en GetBright. Mede mogelijk gemaakt door:

Training: hoe krijg je meer Duitse bezoekers?

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers