Training

Training: hoe bereikbaar is jouw bedrijf?

Hoe bereikbaar is jouw bedrijf? In jouw werk heb je veel contact met je gasten. Gasten hier vlak uit de buurt, maar ook met mensen die verder weg wonen. Die juist naar de Veluwe toekomen vanwege de mooie natuur, het aantrekkelijke landschap, de evenementen of juist voor de prachtige overnachtingsaccommodaties. Wij zijn gewend aan het leven en werken in deze omgeving. Wij bekijken alles van achter onze, groen gekleurde Gelderse bril. Heb je er wel eens bij stil gestaan, dat alles wat wij zo natuurlijk vinden, dat voor bezoekers aan de Veluwe misschien verre van vanzelfsprekend is?

Deze training laat je met andere ogen naar je omgeving kijken, zet je aan tot denken. Denken over de manier waarop je naar je werk gaat, hoe jij je verplaatst. Met de auto, met de fiets of het openbaar vervoer. En hoe je gasten dat doen. Vanuit huis naar het vakantieadres en vanaf daar met een uitstapje in de omgeving. Maar de training opent ook je ogen over de manier waarop je over die mobiliteit communiceert. Gebruik het invulsheet om je eigen omgeving te analyseren.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Veel succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe in samenwerking met het VeluweTeam ‘Veluwe op 1‘.

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers