Training

Training: De Hoge Veluwe & Kröller-Müller Museum

In deze training doe je basiskennis op van Het Nationale Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Je maakt kennis met de ontstaansgeschiedenis van het gebied en met het leven van de stichters Anton Kröller en Helene Kröller-Müller. Je krijgt volop informatie over de bijzondere natuur in het Park, de vele dieren en de bijzondere flora. De must-sees van het Park staan na afronding van de training scherp op je netvlies.

Maar ook de wereldberoemde collectie van het Kröller-Müller Museum komt uitgebreid aan de orde. De vele werken van Van Gogh, maar ook andere moderne meesters als Seurat, Monet, Picasso en Mondriaan worden behandeld. Je leert over de prachtige beeldentuin en krijgt praktische tips voor het bezoek van het Museum.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe in samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers