Training

Training: alles over toeristisch Barneveld

Welkom in Barneveld! Wie Barneveld zegt, denkt natuurlijk meteen aan ‘kip en ei’. Niet verwonderlijk, want Barneveld is in Nederland en vér daarbuiten bekend als hét pluimveehart van ons land. Toch is Barneveld méér dan kip en ei. Wist je bijvoorbeeld dat gemeente Barneveld uit negen dorpskernen bestaat? Barneveld, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Voorthuizen, Garderen, De Glind, Terschuur en Zwartebroek zijn dorpen met een zeer eigen karakter en cultuur. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden vakantiegangers en toeristen Barneveld, de entree van de Veluwe. Zij verblijven op één van de meer dan zestig vakantieparken of campings en bezoeken één van de vele evenementen, zoals de Oud Veluwse Markten op zes donderdagen in juli en augustus, dé Internationale Ballonfiësta Barneveld op vier zomerse avonden in augustus óf ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn met de Beeldentuin in Garderen dat jaarlijks ruim 175.000 bezoekers trekt. Er is altijd wel iets te doen en te beleven in Barneveld!

In deze cursus leer je alles over profilering en positionering. Je maakt kennis met de historie, de natuur, de attracties en de jaarlijkse evenementen. Je krijgt tips hoe je gasten het beste kunt adviseren en krijgt antwoord op de vraag: hoe help je mee om samen het juiste en zelfde verhaal van Barneveld te vertellen? Kortom, leer over wat er te zien, te doen en te beleven is in de negen dorpskernen. Met foto’s en films krijg je een goede indruk van alle locaties.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Veel plezier en succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe in opdracht van en in samenwerking met Gemeente Barneveld en Visit Regio Barneveld.

Gerelateerde berichten

 • Training: alles over toeristisch Ermelo
  Training

  Training: alles over toeristisch Ermelo

 • Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Inzichtzoekers

 • Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers
  Training

  Training: alles over de leefstijl Stijlzoekers