project

Veluwse database

Project van 1 januari 2021 t/m 31 december 2021

De Veluwse database is een open toeristische database waar alle informatie over de Veluwe in staat.  Het doel is het bundelen van de gezamenlijke kennis en informatie over de Veluwe om de (potentiële) bezoekers beter te kunnen bedienen. Dit realiseren we door middel van een dashboard voor de front office medewerkers op de Veluwe en een complete UITagenda op visitveluwe.nl. De Veluwse Database is open gesteld voor front office medewerkers en ook voor bewoners en bezoekers.

Voor inwoners en bezoekers is de informatie uit de Veluwse Database te vinden op het online platform visitveluwe.nl/evenementen. DMO’s, VVV’s, TIP’s en front office medewerkers bezoeken het online dashboard via veluwedashboard.nl.

Jomy de Fretes

Online & Data Marketeer

De online wereld verandert continu. Wat vandaag de online bezoeker aanspreekt, kan morgen weer iets anders zijn. Als Online & Data Marketeer wil ik deze bezoekers er online van overtuigen hoe leuk onze regio’s zijn. Dagelijks houd ik mij bezig met onze online campagnes & omgevingen, relevante marketingdata en online ontwikkelingen.