project

Airborne Region en de Slag om Arnhem – versterking lokale inbedding

Project van 1 januari 2022 t/m 14 mei 2022

In 2021 heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen in opdracht van de vier Airborne-gemeenten Arnhem, Ede, Overbetuwe en Renkum een project uitgevoerd voor de ontsluiting van de gemeenten via wandelroutes. De vier routes hebben alle het thema WOII. We hebben gezorgd voor een goede online presentatie op visitarnhem, visitveluwe en bezoekdebetuwe. Omdat we in het project ook met Liberation Route Europe samenwerkten, maken die routes ook deel uit van de LRE-online-omgeving. Bovendien hebben we ondersteunend drukwerk gemaakt in verschillende taalversies. De route in Overbetuwe maakt ook deel uit van het in die gemeente geopend wandelnetwerk en is van routebordjes voorzien.

In 2022 geven we een vervolg aan dit project dmv een aantal activiteiten waarmee het gebouwde product meer draagvlak in de Aiborne Region kan krijgen. Dat doen we o.a. door een samenwerking met De Gelderlander, de inzet van social media gericht op inwoners en bezoekers en het maken van een e-learning voor front office medewerkers. De campagne zal lopen van begin 2022 tot en met begin mei.

 

Hester van Dalen

Campagne marketeer

De marketingwereld verandert continu, vooral online. Als campagne marketeer gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Kansen spotten om onze regio’s nog beter op de kaart te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Teamspirit is voor mij erg belangrijk en successen mogen gevierd worden!