Traineeship

Ben jij een mbo-professionals met je diploma op zak (niveau 3 of hoger)? Begin je loopbaan in de gastvrijheidssector bij de Veluwe Academy.

De werkgevers in de Veluwe Academy zijn Bungalowpark Hoenderloo, Hotel van der Valk Apeldoorn – de Cantharel, Landal Miggelenberg en Thermen Bussloo. Bij deze vier toonaangevende Veluwse hospitality bedrijven kan je vanaf 1 september een traineeship volgen.

Ontwikkel je tot gastvrije ‘allrounder’

Je traineeship duurt één jaar. In dit jaar ga je twee keer een half jaar aan de slag op twee bedrijven die je kiest. Wil jij alles weten over de hotellerie, de wellness of de werking van een vakantiepark? Dit traineeship biedt de unieke kans om je te ontwikkelen tot gastvrije ‘allrounder’.

Volwaardige baan

Het traineeship is een volwaardige baan van 38 uur. Met de verantwoordelijkheden en het salaris die bij een startersfunctie horen, volgens de cao’s Horeca en Recreatie. Je draait als collega 100% mee in de teams én in de personeelsfeesten, uitstapjes en kortingsregelingen

Werk en leer tegelijk

Je baan bestaat uit 80% werken en 20% leren en ontdekken. Je vervult een aantal functies op diverse afdelingen in de bedrijven en zo leer je de sector van binnenuit goed kennen. Dankzij de begeleiding van erkende leermeesters en je eigen buddy haal je alles uit je traineeship.

Leuke secundaire voordelen

Bij de bedrijven krijg je de leuke secundaire voorwaarden die de Veluwse toeristische sector biedt: werken in de prachtige natuur, een sauna of massage nemen, fooi ontvangen van de gasten, korting bij andere bedrijven uit de keten …

Veluwe Academy certificaat en kans op een vaste baan

Een succesvol traineeship sluit je af met een Veluwe Academy certificaat en wie weet zelfs met een vaste baan bij een van de vier bedrijven.

Ben jij het talent dat wij zoeken?

De Veluwe Academy zoekt talenten

  • in de horeca, zowel in de keuken als in de bediening
  • in de frontoffice voor de ontvangst van gasten

Heb je vragen of wil je meer informatie ?

Neem dan contact op met Theo de Bruin, via  info@veluweacademy.nl

Veluwe Academy Traineeship

Kom werken, jezelf ontwikkelen en leren in de Veluwe Academy: de inspirerende start van een succesvolle carrière in de Veluwse gastvrijheid.

Meld je aan

Volg ons