De IJsselvallei van Brummen en Voorst

Tussen de Veluwe en de IJssel ligt een van de mooiste landschappen van Nederland: de IJsselvallei. Denk aan weidse uiterwaarden, bloemrijke graslanden, rood-witte koeien in het veld, statige buitenplaatsen en landgoederen, gezellige dorpjes – en vooral: de rivier die door het landschap slingert. Dankzij het natte cultuurlandschap voelen veel vogels en planten zich hier thuis. Zowel van het water als op het land kun je genieten van het landschap.  

In deze e-training leer je alles over toeristisch Brummen en Voorst in de IJsselvallei. Je maakt onder andere kennis met de natuur, het industriële verleden en de recreatiemogelijkheden. Je krijgt tips hoe je gasten het beste kunt adviseren en krijgt antwoord op de vraag: hoe help je mee om samen het juiste en hetzelfde verhaal van Brummen en Voorst te vertellen? Kortom, leer over wat er te zien, te doen en te beleven is. Met beelden krijg je een goede indruk van de locaties. 

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.  

Veel plezier en succes! 

Deze e-training is ontwikkeld door VisitVeluwe in opdracht van en in samenwerking met Gemeente Brummen en Gemeente Voorst. 

Andere trainingen die ook interessant voor je zijn

  • Hoe bereikbaar is jouw bedrijf?

    Hoe bereikbaar is jouw bedrijf?

  • Hoe krijg je meer Belgische bezoekers?

    Hoe krijg je meer Belgische bezoekers?

  • Hoe krijg je meer Duitse bezoekers?

    Hoe krijg je meer Duitse bezoekers?