Alles over toeristisch Veluwezoom

In deze cursus leer je meer over de Veluwezoom, het gebied aan de zuidrand van de Veluwe, pakweg tussen Arnhem, Dieren en Eerbeek. Je maakt kennis met het Nationaal Park Veluwezoom, de buitenplaatsen en landgoederen van Gelders Arcadiƫ en leert over de recreatiemogelijkheden in de afwisselende natuur van uitgestrekte bossen en het water van de IJssel. Fietsen en wandelen zijn geliefde bezigheden van de vele toeristen in het gebied; de cursus biedt je de leukste routes. Maar ook belangrijke attracties en het museum komen aan de orde, evenals de leukste adressen om te gaan eten. Ten slotte is er nog een selectie van de belangrijkste evenementen die met elkaar beeldbepalend zijn voor deze afwisselende regio.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Visit Arnhem Nijmegen en Stichting Toerisme en Recreatie Veluwezoom, met financiƫle ondersteuning van de gemeente Rheden en lokale ondernemers.

Andere trainingen die ook interessant voor je zijn

  • Musea en attracties op de Veluwe

    Musea en attracties op de Veluwe

  • Erkend Veluwse Streekproducten

    Erkend Veluwse Streekproducten

  • Royale hotspots op de Veluwe

    Royale hotspots op de Veluwe