Alles over kastelen in Gelderland

In deze training doe je kennis op over een marketingcampagne die Gelderse kastelen, buitenplaatsen en landgoederen onder de aandacht van het publiek brengt. Je leert over drie onderliggende thema’s ‘beroemde gasten en bewoners’,  ‘bijzondere interieurs en kunstcollecties’ en ‘parken en tuinen’. Er komen liefst 32 kastelen aan de orde, mooi geografisch verdeeld over de vier Gelderse streken: de regio Arnhem Nijmegen, de Achterhoek, het Rivierenland en de Veluwe. Er zijn kasteelmusea, maar ook kasteelrestaurants, kasteelhotels en mooie landgoederen die voor het publiek zijn opengesteld. In de cursus vind je mooie films, prachtige foto’s en uiteraard inspirerende verhalen. Met die kennis kun je je gasten geweldige tips geven voor een bijzonder verblijf.

We vragen je als eerst om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen in samenwerking met de Stichting digitaal portaal voor Nederlandse Kastelen en historische Buitenplaatsen en Landgoederen (sKBL).

Andere trainingen die ook interessant voor je zijn

  • Geldersch Landschap & Kasteelen

    Geldersch Landschap & Kasteelen