Alles over de CO2 voetafdruk en het verlagen ervan in je organisatie

Klimaatverandering is geen nieuws meer. CO2 is broeikasgas wat van nature aanwezig is in de atmosfeer. Maar volgens het meest recente IPCC rapport (Intergovernmental Panel on Climate Change), is het zeer waarschijnlijk dat de opwarming van de aarde in afgelopen decennia voor het grootste deel komt van de toename in broeikasgassen. Gevolgen van de opwarming van de aarde zijn een hogere zeespiegel, meer kans op overstromingen, extremer weer zoals hittegolven, zware buien en droogte. Dit heeft dan weer gevolgen voor de natuur, landbouw en de gezondheid van de mens. Ook in de toerisme- en recreatie sector zijn er genoeg mogelijkheden om de CO2 uitstoot terug te dringen. Reden genoeg dus om je CO2 uitstoot te verminderen!

Maar eerst: je CO2 voetafdruk in kaart brengen. Hoe je dat doet? In deze e-training leer je wat je CO2 voetafdruk inhoudt en hoe je het kunt verlagen in je organisatie. 

We vragen je bij de start van de training om contactgegevens. Vul deze in en je ontvangt na afloop een certificaat van deelname! Ook gebruiken we je e-mailadres om je in de toekomst te informeren over onze nieuwe trainingen.

Andere trainingen die ook interessant voor je zijn

  • Hoe bereikbaar is jouw bedrijf?

    Hoe bereikbaar is jouw bedrijf?

  • Hoe krijg je meer Duitse bezoekers?

    Hoe krijg je meer Duitse bezoekers?

  • Hoe krijg je meer Belgische bezoekers?

    Hoe krijg je meer Belgische bezoekers?